Bagolyvár kuvina PART 1

6.3.2015 


Muutama kuva työpaikaltamme, Bagolyvárista! Itse en ottanut tänään kameraa mukaan töihin (kun en ollut varma saako niin tehdä), joten Jami räpsi muutamia kuvia puhelimellaan. Ylempänä on muutama kuva ravintolan sisäpuolelta, alakerran tiloista. Tuo seinien väri ihastutti jo koordinaattorimme näyttämistä kuvista Suomenmaalla ja vielä paremmalta ne näyttävät livenä ! Seinillä roikkuu paljon vanhoja kuvia, pöllöaiheista tavaraa on  joka puolella ja sisätilojen sisustus pursuaa persoonallisuutta. Ilmapiiri on lämmin ja isoista ikkunoista suorastaan tulvii luonnonvaloa.

Ravintolaan kuuluu myös katettu ulkoterassi, joka on aivan mainio myös talvikäytössä, sillä eräällä seinällä komeilee suuri, varaava, koristeellinen takka. Tuli loimusi pesässä kuin hidastetussa filmissä ja hehkuva lämpö oli suorastaan nukuttavan kotoisaa. Terassi oli kauniisti sisutettu ja valoisa suurten ikkunoiden ansiosta. Joimme Tamasin ja Jamin kanssa tuolla kahvit työvuoron päätteeksi. Kahvista tulikin mieleen, että täällä se maistuu jopa hyvältä! Tamas kertoi, että purujen käyttö on tosi harvinaista, ja voin sanoa (vaikken itse ole mikään ristitty kahvinjuoja), että jumaliste kun on hyvää kahvetta! Ei yhtään kitkerää :D
Tänään töissä misailimme normaaliin tapaan mm. kreikkalaista salaattia, tartar- kastiketta, kasviskylkiäisiä annoksiin sekä kyhäsimme muutamia alkusalaattilautasia. Lounaaksi söimme isot annokset spagettia ja herkullista kastiketta ja myöhemmin ennen töistä lähtöä maistoimme muutamaa jälkiruoka-annosta: Jami kreppejä vaniljakastikkeen, hedelmien sekä rahkamaisen täytteen kera ja minä hedelmiä sekä vaniljajäätelöä. Mahat täynnä oli kiva lähteä lyllertämään kotiin !

Tulen jatkossa laittamaan tänne kuvia myös ruoista, joita kokit keittiössä tekevät, sillä Janós (keittiömestari) kehotti ottaman kameran mukaan, jotta saan dokumentoitua tekemisiä myös kuvallisesti! Toivottavasti kamera ei ota itteensä keittiön ilmasta, sillä siellä sitä rasvapölyä vasta onkin!
Eipä nyt tämän enempää, huomenna lähdemme tosiaan vierailemaan Szegedissä ja sieltä tulen varmasti paljon kuvia lapattavaksi teidän nähtävillenne ! 

PS. lähdemme ensi viikolla Tamasin luokan kanssa luokkaretkelle Romaniaan viikonlopuksi, voi jumpe mikä kulttuuripläjäys tästä pursuaakaan! :D
PPS. Maistettiin tänään sian aivoista tehtyä moussea ja se maistui ihan maksapasteijalle !

Szia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti