Unkarin TOP


Päätinpä perustaa nyt ihan oman itsenäisen osion tälle Unkarin työssäoppimiselle, ja ihan syystäkin. En sotke tuota arkiblogia tämän kanssa sekaisin + pystyn pitämään reissusta omaa blogiaan tässä sivussa! Tämä tulee tekemään raportin ja arvioinnin teostakin helpompaa, kun on kirjoitellut vapaamielisesti reissusta ja sen kulusta. Tämä toimii siis periaatteessa reissublogina!
Olemme Jamin kanssa siis lähdössä ensi jaksossa (maaliskuun alussa) Unkariin keittiötoppiin, kylään nimeltä Hódmezővásárhely ja raflaan, jota kutsutaan Bagolyvár Ètteremiksi. Kyseinen ravintola kuuluu ketjuun; Fekete Sas. Majoitumme omakotitalossa, jossa on meidän käytössämme kolme huonetta + keittiö, ja saamme käyttöömme myös pyörät, jolla poljemme sitten töihin, kylille ja niin edelleen. Tulemme tekemään 7 tunnin työpäiviä 4 kertaa viikossa ja yhden päivän vietämme paikallisessa koulussa. Viikonloput ovat vapaat ja suunnitelmissa olisi vierailla myös Budapestissa vapaa-ajalla. Työtoverit tuskin osaavat englantia - paikallisia unohtamatta, joten tästä matkasta tulee varmasti erittäin mielenkiintoinen!

Otan  mukaani kameran ja jonkinlaisen läppärin, joten blogin päivittäminen tulee onnistumaan asumuksen ilmaisen Wi-Fin takia mainiosti! Matkan valmisteluista, jännityksestä ja viime hetken huminoista tulen tänne höpöttämään, aivan varmasti :D Jos teitä kiinnostaa seurata, millaista on sukeltaa aivan erilaiseen (ruoka)kulttuuriin pää- ja kokinhattu edellä, pysykää matkassa mukana!

Postauksia tulee tuohon viivan alapuolelle linkkeinä, joten klikkailkaa siitä vaan ihan rauhassa ja tervetuloa mukaan reissuun!

____________________________________________

1# VIIMEINEN KRIISIVIIKKO 
2# TAKEOFF! 
3# UNO & SIGHTSEEING 
4# MAKUAISTIT SYKKYRÄLLÄ! 
5# KAAKAOPÄIVÄ 
6# BAGOLYVÁR KUVINA PART 1 
7# VISIITTI SZEGEDIIN 

8# ENSIMMÄISET KEITTIÖTUNNIT 
9# HUPSISTA, TUPLAPOSTAUS 
10# SYÖKÄÄ LAPSET, SYÖKÄÄ! 
11# KAALIKÄÄRYLEITÄ? 
12# SUNNUNTAIFIILIKSIÄ 
13# JAMI RUORISSA PART 1
14# EI MEISTÄ AINAKAAN LEIPUREITA

15# TÄNÄÄN ON PIZZA-PÄIVÄ!  
16# TOINEN KEITTIÖTUNTI 
17# LISÄÄ MAKUELÄMYKSIÄ! 
18# HUH HULINAA!
19# PYÖRÄRETKI MÁRTÉLYYN 
20# HARMAUTTA JA KAHVIKUPPISYNDROOMA 
21# KESKIVIIKON KURINAT 

22# NYT OLLAAN MOALLA! PART 1 
23# JAMI RUORISSA PART 2
24# NYT OLLAAN MOALLA! PART 2
25# SIRKUSTELUA
26# SPEEDBUMBS
27# EI ENÄÄ KALKKUNAA KIITOS 
28# PIKARUOKAA NASSUUN ! 

29# HAIKEAT FIILIKSET 
30# NYT ON LÄMMINTÄ! 
31# THE END ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti