Keskiviikon kurinat

 
Olipas kiva taas aloittaa aamu kunnon kupillisella kahvia! Tällä kertaa en saanut kahvikuppisyndrooman oireita, mikä on aina merkki hyvästä - ja tarpeeksi laimeasta - kahvista!  Tänään oli jotenkin tosi kuvauksellinen päivä, kun Tamáskin oppi käyttämään kameraa ja hän ihan omatoimisestikin kuvaili Jamia ja minua työpäivän varrella. Tänään hommia oli sopivasti ja aika meni kuin siivillä. Yhtäkkiä kello olikin puoli kaksi ja maha ilmoitteli nälästään kesken hommien. Olin aamulla syönyt vähän maltillisemmin, että päivän aikaan ehtisi järkevästi tulemaan nälkä. Pari kertaa on käynyt niin, että olen aamulla syöpötellyt aivan liikaa, eikä töissä ole tahtonut tulla nälkä oikein ollenkaan. Sitten ollaan syöty huonosti ja loppupäivä ollaankin nälässä. Ei hyvä !

Tamás kirjoitteli palautteita päiväkirjoihin ja mekin rustailimme sinne päivityksiä. Neljäs viikko on kohta ohi, viides starttaa ja pian koittaakin viimeiset työvuorot, hui kamala. Kauhistelemme joka päivä, miten se koiinlähtö vaan lähestyy, ja kivaltahan se edelleen tuntuu, kun kotona odottaa kaikki kiva tekeminen ja tutut asiat. Sekä muuttaminen, mistä kerron teille lisää myöhemmin ;)

Yritän hymyillä, hyvä hienoa.

Jami ja Viktor sekä mun pää, kun en kuvaan  mukaan ehtinyt/mahtunut.

Tänään työtehtäviin kuului muunmuassa perunateatteria (pihvipottujen leikkelyä), rapujen siivoilua, kalkkunavartaiden tekoa, siivoaman kalan mäti/maitipusseja (TAAS, yhyy) sekä tartar- majoneesin tekemistä. Niin vähältäkin kun se kuulostaa, tekemistä riitti kuitenkin koko päiväksi. Saimme syödä tänään herkullista ruokaa (josta ei kyllä rasvaa puuttunut); possunpihviä, jonka päällä oli hapankermaa sekä (jäätävä määrä) juustoraastetta ja kylkiäisinä hyviä pottuviipaleita sekä kasviksia. Itse en taaskaan pystynyt koko annosta (joka oli valtava) napaani imuroimaan, mutta sain mahani kuitenkin täyteen! Päivällä maistelin itse ylimakeaa limonadia sekä Jamin kanssa jääkahvia (uulala - vaniljajäätelöä, kahvia sekä kermavaahtoa) sekä perunakroketteja, joiden sisällä oli omenahilloketta. Kroketteja dipattiin hilloon - oi ja voih, mitä herkkua.

Kaikenkaikkiaan päivä oli todella mukava ja meni ripeästi! Huomenna lähdemme tosiaan heti aamulla käymään siellä tallilla (toivottavasti sää on hyvä!) ja viikonloppuna, lauantaina olisi tarkoitus käydä sirkuksessa, joka on ilmestynyt telttoineen ja villieläimineen Tescon parkkipaikalle. Siellä on kuulemma leijoniakin, huhhuh! Toivottavasti saadaan sieltä hyvät paikat, että saan otettua jonkinlaisia kuvia!
Mulla ei nyt jotenkin tämä kirjoittamisen suloinen vire lähde käyntiin, joten taidan jättää asiat tähän. Katsotaan jahka huomenna runosuoni pulppuaisi paremmin! :) Chiao !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti