Viimeinen kriisiviikko !

23.2.2015

Levottomat päivät, joutilas olo, alati mahassa kurniva feikkinälkä sekä kutkutus mahassa! Taitaa tämä nyt olla sitä vihon viimeistä ei-niin-piilo-matkajännitystä, mitä ollaan jo jonkin aikaa ounasteltu saapuvaksi. Noh, ei meillä mitään hätää pitäisi olla, sillä ollaan aika hyvin Jamin kanssa valmistauduttu, ainakin sillä tavalla pienimutoisesti ja siististi.
Passit on tarkastettu voimassaoleviksi (nyt olis aika myöhäistä niitä alkaa uusimaan), matkaliput on tulostettu (ja korjattu, sillä Jamin lipussa luki Ms. Jami Mr. sijasta, hups!), laukut raahattu kotikulmilta omiin nurkkiin, kokkivaatteet valkaistu ja pesty, lentokentällä sekoilut kerrattu ja mukaan otettavia tarvikkeita tiirailtu. Pakataan mukaan vähän suomalaista leipää ihan Unkariin omaan käyttöön ja tuliasiksi. Ajattelimme myös viedä mm. salmiakkia tai muuta vastaavaa perin suomalaista herkkua :)
Olen meijän sohvan alle kerännyt raitalaatikkoihin matkalle otettavia juttuja, kuten kansion kaikille kiikutettaville papereille ja äitini kokoaman 'matka-apteekin', missä on lääkettä vaivaan jos toiseen.Matkalle otan myös kameran sekä läppärin. Unkarissa on sama verkkovirta ja samat pistokkeet kuin Suomessa (onneksi), joten niiden kanssa ei tule olemaan ongelmia. Pääsen päivittämään matkablogiakin helposti, sillä asumispaikassamme on ilmainen wi-fi käytössämme.

Loppuviikosta alkaa se totinen pakkaus ja pitää kyllä värkätä jonkinlainen tarkastuslista, mistä on helppo ruksata yli asiat, jotka on jo pakannut mukaan. En kestä tätä jännäämistä! Pääsispä jo lentokoneeseen ja paikanpäälle pällistelemään miltä meno näyttää! 
Ei se auta, tämä viikko menee vielä maha sykkyrällä !

2 kommenttia:

 1. Tämä on tosi hyvä, että pidät tätä, mukava seurata teidän tekemisiä. Oikein hyvää matkaa ja ikimuistoisia hetkiä!
  t.kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässähän tämä kylkiäisenä mennee! Kiitoksia paljon! :)

   Poista