maanantai 17. kesäkuuta 2013

Sara Bareilles - Gravity

Heissan kaikki immeiset siellä !

Tulin tänään tuolta Ikaalisista, missä vietin muutaman päivän Alman ja Alisan kanssa. Lähdettiin äitin kanssa ajelemaan pikkuisella fabialla kohi Ikaalista yhdentoista aikaan aamupäivällä. Perillä oltiin pikkuisen jälkeen kahden. Matkan varrella näin muunmuassa punasen Mustangin c: ! 

Juhlittiin Alman rippijuhlia siellä sitten ja oli tosi outoo hillua ympäriinsä mekko päällä... Tuli semmonen ylityttömäinen olo. Yleensä meikähän pukeutuu huppareihin, löysiin housuihin ja keikkapaitoihin ymsyms. Ja korkokengät... ei herrajesta :D Tunsin itteni niin kauan pitkäks kunnes Alisa tepasteli vierelleni kymmenen sentin koroillansa. Paikanpäällä oli aivan mainiot sapuskat ja niin nätisti laitettu esille että tuli ihan itelle semmonen olo, että pakko päästä itekkin jotain tuommosta väkertämään. Kakut ja kaikki oli todella herkullisia, nom nom! Almalla oli tosi kaunis mekko, kuten kuvista voitte kurkistella :D Itselläni oli tuolla niskassa tuo oma rippimekko.... jep, musta. Jälkeenpäin harmittaa kauheesti tuo värivalinta, varsinkin kun itsellä oli sillon vielä pitkät tummat hiukset, kalpea iho ja en suostunu laittaa silmälaseja ees itse rippikuvaan! Mitähän ihmettä mun päässä liikku :'D Onneks toiset on vähän räväkämpiä mun meikäläinen :D Kiitos mukavista juhlista ja onnea Ammuliini vielä kerran naimaluvasta c: ! ♥

Lähdin tänään sitten kahden linkillä kotia kohti ja olin Saarijärvellä kuuden aikaan. Oli ihana taas istua vaihteeks linja-autossa ja kuunnella musiikkia. Tosin kännykäst meni kiitettävän nopeesti akku.. iPhone + iiso näyttö = ultimate kestävyys. Kyl se matkustaminen vaan on niin rentouttavaa. Mut kyl mie olin toisaalta tosi väsynykki. Ja vettä sato välillä ko aisaa! Pappa toi mut sitte kotiin kun vanhemmat ei ollu siinä lähettyvillä :)

Huomenna on vielä vapaapäivä ja sen tuhlaan luultavasti pelaamiseen ja löhöilyyn. Valokuvausta voisi kanssa harkita. Nyt pitää ladata pattereita juhannusta varten, kun alkaa neljän päivän työputki ja kaikki päivät on 7-15. Seittemästä ja puolesta tunnista 8 tuntiin. Hohhoih..

Nyt menen tästä hikottelemasta :D heissan! 

2 kommenttia: