lauantai 18. huhtikuuta 2015

Paluu arkeen

Katosinpahan pariksi päiväksi tuon kotiutumisen jälkeen. Kotimatka oli lyhyesti sanottuna rankka, täynnä istumista ja suurta iloa. Ette voi uskoa miten onnellinen olin istahtaessani lentokoneeseen, kun kuulin jonkun edessämme puhuvan suomea. Kyllä olikin ollut ikävä omaa kieltä ja sitä, että ymmärtää vihdoin mitä muut oikein puhuvat! Jotenkin Unkarissa tuli pidemmän päälle jonkinasteinen kieliväsymys, juuri sen takia, kun ei mistään saanut mitään tolkkua. Lennot menivät hyvin ja olimme kotona pitkän junamatkan jälkeen kahdeksan aikoihin illalla. Ei tarvinnut unta odotella kyllä kovinkaan kauaa, kun olimme olleet liikenteessä aamuviidestä saakka.
Nyt ollaan nautittu ihanasta suomalaisesta ruisleivästä, neljän viljan puurosta, vahattomista omenoista sekä kaakaosta. Kaikki on yhtä juhlaa, vaikkakin nyt ollaan keskellä muuttohälinöitä ja kämppä näyttää aivan lähtevältä laivalta. Eilen meiltä lähti ruokapöytä, sitä edellisenä päivänä lipasto ja nyt odotellaan sohvan sekä tietokonepöydän katoamista. Lattiat lainehtivat banaanilaatikoista ja kaikkialla vallitsee tasainen sekasorto. Ihme kyllä minä edelleen nautin muuttamisesta, mutta Jami taas on enemmän semmoista stressaustyppiä. Eilen mies innostui puunaamaan koko keittiön, pakkaamaan kaapeista tavarat ja tiskailemaan, sillä aikaa kun minä istuin perse pitkällä ja ompelin myyntiin kaakeroa olohuoneen sohvalla. Noh, kyllä minä tästä aikanani aktivisoidun.

Jami kävi myös torstaina ottamassa uutta mustetta ihoon! Nyt kädessä koreilee komia määrä mustaa sekä punaista väriä. Ei ainakaan kasvanut meikäläisen tatskainto yhtään, ehei. Nelisen tuntia Jamppa istui Simpy Tattoon penkissä  tökittävänä ja pitää kyllä sanoa, että kyllä tuli niin upea! Tuo isompi pyöreä kuvio oli ollut jo iholla aikaisemmin, mutta sitä väriteltiin ja korjailtiin. Itse tykkään kovasti noista punaisista kiekuroista sekä siitä miten nuo viivat "häivyttyvät".


Maanantaina minulla (ja Jamilla sunnuntaina) alkaa jälleen uusi - mutta toisaalta myös viimeinen - työssäoppiminen. Itse menen Lutakon Leidiin ja Jami Albaan. Viisi viikkoa ja sitten olisi valmistujaisjuhlat! :) Huii aika viilettää! Tämä postaus jää nyt pikkuisen lyhyeksi, täytyy lähteä käymään kaupungilla ja jatkaa muuttohulinan hoitamista :) Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti