perjantai 27. joulukuuta 2013

Juular - Devin Townsend Project

Helou! c: Mikä meininki? Täällä ollaan ketarat ojallaan, kuola poskella ihan rättiväsyneinä. Huhhuh. Olipas reissu! Nyt on aika purkaa kuvat ja reput :) Jeash!
 Laitan muutaman postauksen peräkkäin tuosta Ruotsin reissun loppurutistuksesta ja joululahjoista! Alotetaas tuosta eilen tehdystä shoppailupyörähdyksestä Norrtäljeen.


Sää oli tosi kolea, ja tuo oli ehkä ainoa päivä, millo aurinko pikkasen paistatti itteensä tuolta pilvien lomasta. Tuuli oli pirun kylmä ja kadutti heti autosta ulos astuttua, kun en ottanu sitä hiton pipoa sieltä matkalaukusta päätä suojaamaan :c yhy

Ajeltii rauhassa Norrtäljeen ja mentiin Flygfyreniin tsekkaamaan mm. KappAhl, Lindex ja joitain ruotsalaisia kauppoja, joide nimiä en muista lol. Käveltiin sieltä sitten keskustaan ja käytiin henkkamaukassa, Åhlensissa ja jossain kämäsessä pelikaupassa, missä ei oikeestaan ollu mitää uutta :D Tosi paljon vanhoja nintendopelejä ja retrokamaa iso lasivitriinillinen. So many pixels.

Ei siellä sen enempätä oikeestaan sitten hengailtukaan. Nättiähän siellä oli ja muutamat maisemat oli tuttuja entuudestaan. Varsinkin tuo silta ja sen vieressä oleva kenkäkauppa. Siitä on monta vuotta ko oon viimeks Ruotsissa käyny :)

Oli muuten ekoja kertoja Jamille kun matkusti laivalla! Ei se sen ihmeellisemmäks kuitenkaan osoittautunu.
Päästiin lähtöpäivänä vaihtamaan laivaa Amorellasta - joka ajo sillon karille - Viking Graceen. Ja ekaks risteilyks oliha se Jamille mukava käänne, koska Amorella on vähän tommone nuhjunen, mutta toimiva. Grace taas iha uuden uutukainen ja uuh. Niin moderni ja ekologinen! 
Laitan tähän muutamia kuvia menomatkalta. Harmikseni unohdin kameran autokannelle ja sinnehän ei matkan aikana pääse, joten tyydytään kännykän laatukuviin! 


Ylempänä Gracella, ravintola Frank's: ssä, nautittuja ruoka-annoksia. Iskän ja Jamin kanssa otettiin lammasta ja äiti nautaa. Jälkkäriksi puolukkapiirakkaa ja lakkapannakottaa c: nam ! 
Sitten tuossa on vielä kuvaa meidän pienestä pedistä Nikki- tädin luota. Rasittava vanha punkka! Yöllä kun käänsit kylkeä niin en yhtään ihmettelis etteikö alakerranki porukat ois heränny ._. 

Oma peti kullan kallis ♥
Seuraavaksi lahjapostausta ja kotimatkasta juttua! ^^ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti