perjantai 27. joulukuuta 2013

Just A Feeling - Maroon 5


Amorella amorellaa mozzarellaa

Kyllä se matkustaminen vaan ottaa voimille. Monen tunnin istumiset ja ajamiset sinne tänne. Ja varsinkin nuo laivaanmenot tuntuu niin jumalattoman veteliltä. Kykitään yli tunti autossa, venataan että laiva tulee, ja kun se sitten tulee, venataan toinen tunti, että edelliset urpot pääsee ulos laivasta autoineen - tai ilman - ja siivoojaryöppy sisälle. Ja kun vihdoin ja viimein itse pääsee paikanpäälle, auton autokannelle ja omalle hyttikäytävälle, vastassa onkin kyltti: cleaning in progress. Ja sehän tietää lisää odottelua.
Yleensä mulla kestää kyllä hermot ihan hyvin siinä odottamisessa, mutta kun ne on ne toiset ihmiset siinä ympärillä, jotka alkaa voivottelemaan, huokailemaan ja liikehtimään levottomasti. Aina on se yks- kaks ( tai sata) ihmistä, keiden pitäs olla aina tikkana, ensimmäisenä joka helvetin paikassa. Mikä ongelma on odottaa? 

Toinen (ja kolmas) asia mitä vihaan suurissä väkijoukoissa, ja niiden lisäksi, on pienet parkuvat lapset ja koirat, joita ihmiset ei osaa käsitellä. Lapset alkaa aina vinkumaan kun mitään edistystä asioissa ei tapahdu ja ne vaippaikäset alkaa itkemään muuten vaan. HNGH. Olkaa. hiljaa. kiitos. Ja kyllä, en pidä pienistä lapsista. En osaa olla niiden kanssa ja eh, en vaan oo tottunu kun niitä ei oo omassa ympäristössä ollu oikeen ikänä. Kuitenkin, väsymys ja siihen vielä parkuvat pikkulapset = me losing it.
Anyway, koirat. Herrajumala kun semmonen pieni villakoira menettää järkensä ko näkee lajitoverin ja omistajat alkaa lässyttämää sille. Äläs nyt tolla tavalla, noh Puppe nyt kunnolla, hei lopeta... 
Pliis, yrittäkää edes kouluttaa niitä koiria kunnolla. Yrittäkää ees opetella miten niitä pitäs käsitellä ._.
Ja joo, meillä ei oo koiraa, mutta maalaisjärjellä luulis pärjäävän elukoidenkin kanssa suhteellisen pitkälle. Ja ainiin, onha niitä telkkariohjelmiaki, jos niitä nyt on uskominen.

Huh, paasaamisesta sitten niihin lahjoihin! 

Läjä paitoja! Kaks keskimmäistä villapaitaa ostin ruotsin puolelta, tähtikuviollisen sain äitiltä ja tiikeipaidan äiti osti mulle ideaparkista joululahjaksi. Aivan ihania c: 
Nyt on muuten tässä talossa hunajaa... sain äidin siskon mieheltä, kun hän on mehiläisten kanssa touhuilija, 1,5 kiloa hunajaa + Jamilta hunajaa ja sitten vielä itselleni olin ostanu hölmö vähän lisää hunajaa xD voi luoja tuo töhnä ei lopu ikinä...
Sain mummulta teräsvillaa ja äitiltä aloe vera- kasvovettä. Jamilta sain myös paljon irtoteetä ja teen hauduttimen c: mikä lie vekorin onkaan, sekä uuden hiiren tietokoneeseen c: 
Äitiltä saatiin yhteiset pannulaput! 
Ja nämä aarteet... Nikiltä ja Tommylta kupariset paistinpannut. Ei herrajumala noihin on menny oikeesti rahaa ,_, noita ei kuulemma enää valmisteta ees... ihan törkeen hienot... ai kamala ♥
Saatiin Jamin kanssa sitten noiden pannujen lisäksi patalaput (Jami sai sammakon), joulukuusenkoristeet, pienet sydämenmuotoset uunivuoat ja astiapyyhkeet. Äidiltä sain vielä ihan törkeen hienon kakkuvuoan. 
Äitiltä saatiin Jampan kanssa ihanat untuvapöllötyynyt! Ja sitten tommonen pörrönen peitto :3 
Jami osti mulle aamutakin ,__, ♥ arvatkaa vaa tykkäsinkö !

Siinä teille c: ! nyt meikä menee ton yhen kanssa tsekkailee supernaturalia c: hejdåå ! 


2 kommenttia:

 1. Tuolla laivalla niin maksoiko sinun vanhempasi Jamin ruuat vai maksoiko hän itse? :-)
  Oletteko suunnitelleet yhteenmuuttoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myö maksetti häne ruokansa :D
   Ja kyllä itseasiassa tässä ollaan hakemusta jo laiteltu menemään :) toivotaan että piakkoin päästäisiin saman katon alle asustamaan c:

   Poista