perjantai 14. joulukuuta 2012

But damn...

Yalloo!

Nyt mää sitte tulin sepittää teille lisää kuntotesteistä ja siitä hygieniapassitentistä :D Mutta ennen sitä, some pictures.


Ostin tämmösen ihanan julisteen Prismasta :D Ihan vaan sen takia että tuo oli vihr


Ostin kaks suojakalvoa puhelimeen. Yllätyin kui mukavalt toi mattapinta tuntuu :D Iha sairaa siisti :D


Ja sit porukat hommat vähä yli kolmelkympil kissoille kiipeilypuun :D

Torstaina tosiaan oli se hygieniapassitesti ja tänään sitten selvis että pääsin siitä läpi! Huh! Onneksi :D En olis jaksanu kyllä millään maksaa uutta 10€  ja äh. On siinä oma hommansa kuitenkin, mutta onneks meni nyt näin päin.

Tänään oli siis kuntotestit :D Ootin niitä ihan silleen sopivasti, mut ruokailus alko jännittää vähä enemmän. Niin hienosti ettei ruoka oikee maistunu :D No tunnin alussa me sitte tehtiin lämpät 'seuraa johtajaa'- tyylillä ja sitte alettiin tekemään yhessä vatsat ja selät. Ja koska mulla on ihanainen notkoselkä ja normaaleiden vatsalihasten tekeminen tekee ihan sairaan kipeetä, ope anto luvan tehä puolikkaita (toisinkuin kpäässä, pfft) . Ja sain niitä tehtyä minuutissa yhteensä 43! :D En sitten tiiä mitä ope siitä antaa arvosanaks, mut se jää sit sen ajan huoleks (: 
Selkien kaa meni vähän paremmin. Minuutissa 61 liikettä :D Eli aika tuima tahti oli. Mutta tulipahan siitä K3 ! Oli selkälihakset aika turtana sen jälkeen :Dd Sitte oli tuo tuo, vauhditon pituus = pompin 179cm ja sain siitä H2. Käsipainojutussa tehtiin silleen, että oli kolme eri painoa; 3, 4, ja 5 kg. Ja jokasella painolla tehtiin yhteensä 40 nostoa :D Ite sain kahella ekalla sen 80 ja viiden kilon painossa vasen käsi delas ja sain tehtyy oikeella kymmenen. Eli 90 eli H2 :D Venytystestissä venyin 73cm ja sain K3. Hauskin näist testeist oli ehkä se naruhyppelyhommeli. Eli semmosen hyppynarun yli piti pompahdella ees taas tasajalkaa :D 15 sekkaa aikaa. Mun tulos oli 56-57 eli K3. 


Oon kyllä iha tyytyväinen tuohon kokonaisuuteen (: Kolme K'ta ja kaks H'ta. Saa nähä mitä vatsalihaksista tulee :D Nyt meen syömään ja silleesti (: Hejsan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti