torstai 21. helmikuuta 2013

Splash!

Justin King - IJoo hei vaan kaikille :Dd täällä taas hienojen gifien saattelemana.
Tänää oli aika rempseä päivä ihan all in all :D Mentiin heti aamusta tarjoilijavaatteet päällä tarjoiluluokkaan ja kaikki oli niin hemmetin innossaan. Kylläää. Huudettiin hallelujaa ja kiljuttiin onnesta :D
Kirjoteltiin siinä sitten vähän teoria-asioita ja juteltiin niistä Priimuksen salissa toteutettavista tarjoiluvuoroista, mitkä meillä alkaa heti loman jälkeen tiistaina. *gulps* Mitä mieltä mä oon? No ei mulla oo oikeen mitään sanottavaa, koska tällä hetkellä fiilikset on aika neutraalit :D En usko kuitenkaan, että mitään major ongelmia tulee olemaan, kunha vaa pääsee vauhtiin ja hommat käyntiin!

Sitte alettiin tekemää 'kuivaharjottelua' tarjoilusta. Mari, Anniina, Janina, Niki, Jussi ja Ida oli ekana tarjoiluvuorossa ja hyö kattoivat itselleen pöydät ja sitte käytiin nopea rundown siitä, mitä tehdään. Minä, Krista, Vilma, Tiina, Jenni, Oona ja Heidi oltiin asiakkaita ja käytiin vuoronperään istumassa sitte tarjoilijoiden pöydissä. Jamppa ei ollu koulussa eikä oo huomennakaan koska hää hilluu siellä Le Mans ihme lemuleirillä tossa Harjulla :D
Marilla meni tosi hyvin ekana tarjoileminen, ilman mitään suurempia komplikaatioita. Janina tiputti 3 punkkulasia lattialle ja heitti vedet Oonan niskaan :Dd Niki viskeli vettä Tiinan päälle, mutta koppas ilmasta sen lasin kiinni ja Ida kaato ittensä päälle muutaman lasin edestä vettä. Oli siis aika virkistävä tunti :D Meidän muiden harmiksi ei keretty tekemään toista tarjoilukierrosta, joten loman jälkeen tiistaina joudutaan osaksi menemään ihan kylmiltään tarjoileman sinne Priimukseen D: gääks. Ei mua vielä ainakaan jännitä, mutta auta armias sitten lähempänä. Huah!

Vaihdettiin Jussin kanssa Xbox Livenn gamertagit ja varmaan lomalla tullaan hakkaamaan ainaki jotain Haloa ja vissiin vielä Legendaryllä tai jotain D: Mä vaan huudan ja panikoin sitten. Pyydän anteeksi jo etukäteen :D Niin ja jos muilla on Live tunnuksia niin lisätkää ihmeessä! MEWOAH on nick :) !

Viikonlopusta tulee tosi jeesjees! Koska huomenna kun pääsen kotiin lähtemään jo 11 aikaan, hyppään linkkiin kahdeltatoista ja yhden aikaan käydään sitte Saarijärvellä kaupassa ja lähetään meillepäin. Tiedossa ois ruuanlaittoa, pelaamista, lisää pelaamista ja sitte katotaa kauhuleffa! .... ja sitä en oo tehny kyllä kutosluokan jälkeen? En tiiä, mut kauan siitä ainaki on :Dd Katotaan jos pelattais vielä tyyliin COD Zombieta tai jotain, että päästään vähän pelkäämään lisää. Tulee aika mähee viikonloppu :D Ja sitte alkaaki loma! Löhöilyä, kunnes lähen sitte Alman kanssa risteilylle ! Ou jea (: Pitää ottaa kamera mukaan.

Mutta joo, nyt alan kirjottelemaan, join äsken liikaa kaakaota, yäh. 
heips :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti