torstai 19. joulukuuta 2013

Changed - Rascal Flatts / Lisää kuvapommeja

Ompas täällä ollut taas hiljaiseloa! Ihan molemmilta osapuolilta :D 
Kirjoittelen lyhykäisesti teille, mitä tässä on tapahtunut ja kuten aina, saatte katsella oivan läjän kuvia pienien turinoiden kera. 

Tässä on tämä uusi takki ! Ja uudet ulkohousut. Takki makso Sportiassa alennuksella 70€ ja housut 54€ Stadiumista. Jami myös osti miulle uuden pipon henkkamaukasta, kun edellinen alkoi venyä ja paukkua niin rajusti, että valahteli silmille. Tuuli tuiversi myös ikävästi läpi :c Takki on tosi lämpönen, ja ihanasti kun nämä Suomen talviolot ailahtelevat, vesikelillä meinaa pikkuisen hiki puskea läpi. Niitä kunnon pakkasia odotellessa...
Ajatella, että nämä kaks pientä pirpanaa on jo yli kaks vuotiaita! Tuntuu ihan hönöltä... vastahan ne meille tuli ja joutu heti muuttomyllerrykseen mukaan. Ralla näyttää ihan vauvalta tässä :'D
Meijän Roomeokin täyttää kaheksan ens kesänä... huhuh.
Oah. Saatiin myös puolen vuoden järkkäilyn jälkeen sumplittua yksi viikonloppu Miitti #1'stä varten! Voi miten riemu repesi kun tänne keskelle ei mitään raahautuivat ihanaiset pirpanat Anu, Alisa ja Alma! Kolmen a:n eliittijoukko maailman ehanempia ihmisiä c: Ja tietysti Jamppa ♥ ! Ryhmäkuvat oli oletettavasti hyperlaadukkaita ja tarkennukset ei todellakaan siis osuneet paria metriä edessä olleisiin ruohonkorsiin... paskapuhetta!
Oli aivan mahtava viikonloppu, kiitos teille ihanat ♥
Saatiin Almalta mainiot joululahjat! Meme paidat ja kanarialta omat identiteettiavaimenperät! Meikäläisestä tuli Samantha ja Jamista Jamie :D
Ja tässä saatte vaan arvata kenen/keiden eritteitä sitä siivoillaan, kun pottahuoneen ovi oli ollut yön kiinni... 
Jamin tatuointi (otettu 19.12.) !! Alkuperäinen suunnitelma Jampan pääkopasta ja mie sitten piirtelin sen uudelleen c: Ihan huiman otettu olo, että toinen otti ihoonsa mun kädenjälkeä omaavan kuvan. Se on meinaa sitte siinä ihan for riil :D
ja kyllä siitä tulikin hieno c: Kyllä kelpaa nyt olla :D
Tuossa on se alkuperäinen. Sarvien muotoa vähän muutettiin ja juuret lisättiin, mutta muuten on ihan identtinen :) 

Hiphei! Tänään alkoi joululoma! :) Jamin ja Jerrin kanssa käytiin tänään syömässä Shalimarissa ja sen jälkeen päästiin kätevästi iskän kyydissä kotiin, kun hän oli tulossa Lahdesta.
Jami kävi tänään tosiaan otattamassa lisää mustetta ihoonsa ja kyllä mua nii jännitti häne puolestaan koulussa :') Ei meinannu siivoamisesta keittiössä tulla yhtään mitään ku piti kytätä kännykkää ja kelloa, että millon tapahtuu ja kuuluu jotain. Puolentoista tunnin kuluttua puhelin sitten soi ja homma oli ohitse.

 Äkkiä pukkareille pukemaan kun päästiin pois, pikapikaa juoksujalkaa ulos ja facebookiin (koska ei kenttää sisällä pohjakerroksessa, asd)

*insert absolute OMG moment here*

SE OLI NIIN HIENO
... ja niin kipeennäkönen :'D Ja sitä se kans oli ja on edelleen. Huomenna pitäis olla jo parempi, mutta kyllä se menee viikkojen päähän, että paraneminen on ihan loppusuoralla. Oi että, sitä odotellessa c: sitte alkaa loputon hiplaus...

Asiasta kukkaruukkuun!
Huomenna menen jälleen parturiin, mutta tällä kertaa otan kunnon värin (mahonginpunaisen) ja ihan koko päähän. Leikellään taas vähän lyhemmäksi, kun tuppaa nuo 'pulisongit' karkailemaan korvien päälle.
Huomenna pitää myös alkaa pakkailemaan, koska sunnuntaina varhain aamuyöllä koittaa sitten lähtö Ruotsiin ! Ajellaan Turkuun ja hypätään aamulaivaan. Arvatkaa ketkä nukkuu koko laivamatkan? :'D
Raahataan osa joululahjoista mukaan, että olis meilläkin siellä jotain paketteja avattavana ^^
Ruotsista tullaan sitten 26. päivä pois ja sitte revitään loput paketit auki raivolla :D En malta oottaa, että tuo yks muf availee omat lahjansa... tulloo nii tykkäämään, ainakin toivottavasti >:) 

Topista kirjoittelen seuraavalla kerralla, toivottavasti loman aikana ^^ Siihen asti, pysykää aktiivisina ja kommentoikaa ihmeessä! Käyn blogia katselemassa melkein joka päivä ja vastailemassa jos joku on salaista sana-arkkuaan availlut :) Kirjoittamisen kanssa käy nykyään vähän näin ja noin, mutta pyrin parantamaan tapani, heti kun tämä hössötys tästä vähän laantuu..

Hyvää joulua näin etukäteen! :) 

5 kommenttia:

  1. Tosi kiva toi takki! :) Mäki haluun :DD

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! Voitko joskus tehdä semmosen kysymyspostauksen että sais laittaa myös sun poikaystävälle kysymyksiä ja hän vastaa? Vaikka ihan kirjoittamalla :)

    VastaaPoista
  3. Ja kysymyspostaus muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! ^^
      Eiköhän se kuule onnistu :D Laitetaan vaikka seuraavalle postaukselle aiheeksi ^^ !

      Poista