torstai 12. helmikuuta 2015

Kevättä kiikarissa !Siis ulkonahan on lämmin! Aurinko paistaa iloisesti, räystäistä tippuu vettä ja on pirun liukasta. Tuonnehan jopa kelpaa lähteä koikkelehtimaan, kylillä pyörähtämään.
Viikko on taas hurahtanut mukavaan tahtiin. Opinnäytetöitä viimeistellään kukin pari omalla tahdillaan ja ensi viikolla alkaa sitten misailut ja esillepanot itsearviointien ja muiden loppusilauksien kera. Meitä voi vähän maanantaina puuduttaa, sillä sunnuntaina Helsingissä esiintyy Slipknot ja me ollaan isolla porukalla menossa sinnepäin bändin paluuta ja uusia soundeja pällistelemään! Itse olin kyseisen bändin keikalla viimeksi Ruisrockissa 2009, joten viime kerrasta on vierähtänyt jo pikkuinen tovi.

Tänään vietettiin Jamin synttäreitä (ja vietetään yhä, päivää on vielä jäljellä)! Aamulla nukuttiin pitkään (ja lintsattiin siinä samalla koulusta, hupsista), syötiin hyvät aamupalat, pelattiin Dying Lightia ja sitten lähdettiinkin piipahtamaan kylillä ja minä vein mm. viimeiset tavarat kirppikselle. Hyvin on taas pöydän kautta lähteneet turhat tavarat ja vaatteet uusille vesille ja samalla on kertynyt sitä kivaa pientä taskurahaa pahan päivän varalle. Kirppikseltä tarttui mukaan myös muutama paita (viininpunainen kevyt villapaita itselle 4€ sekä Jamille harmaamusta pitkähihainen raitapaita 3€) sekä suloiset kahvimukit 0,80€ ! Penkkareitakin katseltiin hetken ja keräsin jopa muutamat karkitkin maanpinnasta. Nam. Kävimme syömässä pitkästä aikaa myös pitsaa ja voi karmea miten kaikki vaatteet sukista takkiin lemusi ihan kamalalle! Meikä heitti heti farkut pakkaseen ja takin pipoineen ja huivineen ulos tuulettumaan sekä loput vaatteet suoraan pesukoneeseen. Hyi ! Varsinkin sen jälkeen kun on jo itse pitsaa puputtanut ja on ihan ähkynä, niin ei sitä hajua kyllä jaksa enää haistella ylimääräistä. Oli pakko käydä suihkussa ja laittaa puhtaat vaatteet päälle, muuten ei olis kyllä tullut mistään yhtään mitään.


Ollaan käyty tällä viikolla joogailemassa ja tänään käydään jumppaa pumppaamassa. Uudet kengätkin tuli ostettua, mutta taitaapa olla kokeilusta huolimatta omaan jalkaan vääränmalliset. Kalliit kengät, piru vie.
Yritetään käyttää kaikki ilmainen liikunta hyväksi ennen Unkariin lähtöä, niin jaksaa sielläkin sitten tuumailla ja ihmetellä paremmin! Jahka tiet vielä sulaisivat niin pääisis juoksemaankin taas pitkästä aikaa. Mutta hei, Unkariin lähtöön enää 18 päivää! Ihan huiman vähän ja pikkuisen alkaa jo jännittämään! Meillä on varmaan kilon verran papereita, mitä pitää raahata mukaan allekirjoitettavaksi ja katotaas vaan niin puolet aivan varmasti unohtuu... Meidän pitää myös kerätä kaikki kuitit sun muut, jotta koulu voi maksella niistä sitten osan takaisin. Täytyypi ostaa kunnon kansiot mukaan, ettei paperit huku ja mene sekaisin.

Viikonloppuna ajateltiin siivota kämppä pitkästä aikaa ja käydä siellä Hesassa vähän moshailemassa. Mitä viikonloppusuunnitelmia teillä on? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti