torstai 5. helmikuuta 2015

Mikä on kun pitää kokeilla

Aamun kohokohta ♥
 
Hei vain ! Täällä taas, piipahtamassa. Meillä oli tällä viikolla tasan yksi päivä koulua, ja näimpä sitten tiistaita lukuunottamatta meillä onpi tämä viikkoa vapaata. Opinnäytetöitä pitäisi jaksaa ahertaa tässä loikoilun seassa, mutta tuppaahan se jäämään, kun ketään ei ole vieressä hoputtamassa. Meillä on Jampan kanssa aiheena Marokko, ja sen ympärille pitäisi rakentaa kolmen ruokalajin menu, taustatiedot, annossuunnitelmat ja laskennat, menukortti ja jonkinmoinen pohjatyö. Ollaan sinänsä hyvässä vaiheessa, että meillä ei ole pahempaa kriisiä sen suhteen.
Valmistujaisia ollaan myös tässä hyvää vauhtia suunniteltu, ja nyt on tiedossa jo paikka, kutsujen pohjat ja kuoret on hankittu, mulla on mekko (!) ja vieraat suurinpiirtein kartoitettu :) Jamille pitäisi hankkia vielä puku jostain...

Jamillakin on ens viikolla syntymäpäivä! Olen hänelle jo antanut lahjaksi tatuoinnin kustantamisen ja toinen lahja on vielä paketissa! Saas nähdä mitä mies tykkää, viime vuonna hää sai sen uuden Razerin näppäimistön.

Tällä viikolla on mennyt joogat, sulikset ja jumpat ihan reisille. Viime viikolla käytiin kahdessa viimeisessä, mutta tällä viikolla on aina tullut jotain pieniä esteitä, että meno on sitten ehtynyt. Ensi viikolla mennään kaikkiin kolmeen ja pääsen koeajamaan uusia sisäkenkiä, jotka eilen kävin ostamassa.  Mutta ensi viikkoa odotellessa! Jami päätti laittaa lataukseen tämmöisen zombipelin kuin Dying Light. Katseltiin youtubesta kun RadBrad pelaili kyseistä peliä ja siitä huolimatta, että säikyin ja sätkähtelin, puistattelin ja kauhistelin, heräsi kamala kutkutus kyseistä peliä kohtaan. Kamala halu kokeilla itsekin ! Noh, kohta menen tuonne olkkariin istumaan ja huhheijaa, katsotaan mitä siitäkin tulee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti