tiistai 20. lokakuuta 2015

ainiin, ne synttärit


Viime viikon keskiviikkona täytin hurjat 19 vuotta. Päivä itsessään ei sisältänyt mitään sen kummempaa; töihin, kotiin ja sitten isän kanssa ostamaan mulle sänkyyn uutta patjaa. Läskeiltiin hesburgerissa shoppailun lomassa ja kuunneltiin automatkalla raskasta metallia, öriöri. Pääasiallisesti mieli oli koko päivän vähän apeahko - viime vuoden tunnelmien kummitellessa takaraivossa, eikä olotila siitä oikeastaan iltaa kohden kohentunut. Illat on niitä pahimpia - siispä aamuja odotellessa.

Mutta kyllä myö vähän juhlittiinkin. Kavereita saapui luokseni ympäri suomenmaata perjantai-illan aikana; Kuusamosta ja Oulusta saakka! Oli ihanaa, kun kämppä oli täynnä ihania ihmisiä, puhetta ja naurua. En ollut yksin. Meillä oli ihana viikonloppu ja kuvitelkaa; kävin ekaa kertaa ihan itse ostamassa alkosta juomista, no huhhuh! Mitään juoppopirskeitä ei kuitenkaan ollut, sillä itse en pahemmin alkoholista välitä (enkä ole muuten ikinä ollut humalassa - saatikka baarissa!) ja kaveritkin sen tietävät.
Kävimme myös vanhempien kanssa viettämässä synttäreitäni viime sunnuntai-iltana. Kuten viime vuonnakin, menimme syöpöttelemään Trattoriaan - tosin hieman pienemmällä kokoonpanolla. Sain kauniita ruusuja ja äidiltä saatu - jo edesmenneen - mummuni kultainen sormus mykistytti. Laitan teille kyseisestä kaunokista joskus kuvaa. Se on upea.

Viikot ovat menneet työntouhun parissa ja energiaa säästellessä. Joka viikonloppu on ollut jotain tekemistä ja menoa, mikä on ollut omalle mielelle kyllä ihan hyvä juttu. Väsymystä pukkaa tuon tuosta ja töiden jälkeen tekisi mieli aina vaan mennä ja möllöttää sängynpohjalla loput kuusi tuntia päivästä, mutta niin ei toistaiseksi ole vielä päässyt käymään - onneksi. Muuten varmaan nukkuisin ja sitten ei hyvä heiluisi kun unta pitäisi saada palloon jo yhdeksän aikaan illalla. Sanon siis ei päikkäreille, nyyhkis.

Lähden muuten Blog Awardseihin ehdollakin olevan Don't Dream It, Live It blogin haltijan, Katjan seuraksi parin viikon päästä! Huihui nyt ollaan jännän äärellä! Mukava päivä tulossa! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti