perjantai 2. lokakuuta 2015

FRESH


Hyvää (ihanaa) perjantaina! 

Taisimpa juuri oivaltaa ihan sitä enenmpiä miettimättä, millaisista sisustusjutuista tykkään! Äidin kanssa kipaistiin toissapäivänä - jälleen - JYSKissä ja sieltä sain viimein ostettua himoitsemani vaaleansävyiset hexa-hyllyt. Ja ne näyttävät justiinsa niin hyviltä tuossa seinällä, kuin olin ajatellutkin. Hermostutti naulata noita nauloja tuohon seinään, kun ihan koskematon pinta ja eihän sitä nyt väärään kohtaan halunnut heti hakata, turhaan turmellen! No tottakai kahdeksan aikaan illalla meni pikkuisen huti ja keskimmäinen hylly ripustettiin liian ylös. Pitää ostaa jotain ihmetököttiä noihin naulanreikiin, kun tuota nyt sitten siirrettiin vähän alemmas. Voihan. 

Myös vaalea, ihanat vinot jalat omaava lipasto tarttui mukaan, vaikka aluksi mietin matalaa ja kaarevareunaista tv- tasoa. Ei tehnytkään enää mieli semmoista häkkyrää, kun tuon yksiovisen sain näköpiiriini. Ja tv:llä ei muuten ole enää mitään asiaa meikäläisen olohuoneeseen. Ehei! Onhan minulla tietokone, mistä voin katsella mitä lystää ja silloin kun huvittaa. Nyt tuolla seinän takana on niin harmooninen fiilis, että sitä ei tohdi rikkoa.
Isä ripusti eteiseen kultakehikkoisen lampun, josta (ja myös makkarin lamputtimesta) koitan saada kuvaa hieman myöhemmin tännekin. Ihanaa, nyt näkee aamulla kaikessa pimeydessään lähteä töihin ilman sen kummempaa hapuilua. 

Mitä tykkäätte tuosta olohuoneen seinustasta? :)

Eli IKEAan ei tarvitsekaan lähteä. En tiedä olisinko jaksanutkaan, huh mikä viikko! Huomenna olisi tiedossa kaverin kanssa keskustassa ja sienimetsässä samoamista sekä hieman leipomista. Mummukin tulee äidin kanssa käymään ja saan taas pienen ämpärillisen herkullista marjapuuroa <3 Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille! 
6 kommenttia: