maanantai 18. maaliskuuta 2013

I'M SO SORRY GUYS
Mä en ala selittelemään hirveesti, että miksen oo kirjottanu tänne. Ei vaan oo huvittanu, jos sanotaan suoraan.
Oon edelleen miettiny tän blogin lopettamista, mut ei mul oo ollu sydäntä sit toteuttaa mokomia uhkauksia, ei ainakaan vielä. Odottakaas vain kun tästä vähän karaistun!

Tuossa ylhäällä näette tosi komeita, muokkaamattomia kuvia tuolta risteilyltä, missä kävin pyörähtämässä tämän apinan...


... kanssa c: Äläkä muwu rageile siellä, olet kaunis! 

Se risteily oli kyllä tosi onnistunu, seilattiin siis Viking Gracella, sillä uusimmalla ja ympäristöystävällisimmällä Vikingin laivalla. Lähettiin reissuun siis äiskän vetämälle matkalle, eli päästiin tosi kätevästi messiin :) piilomainontaa; Tmi Susannan Mukavat matkat. :Dd

Lähin tiistaina jo kotia kohti ja Hannele tuli samana iltana Jyväskylään linkillä ja lähettiin sitte yhtä matkaa Saarijärvelle. Iskä sit nouti meijät 'asemalta' (ei sitä voi sanoa asemaks :D ihme tönö) ja ajeltiin hiljakseen kotiin. Melkee hypättii suoraan sänkyy ja nukuttiin sitte erityisen hyvin seuraavaan aamuun.
Keskiviikkona lähettiin heti aamusta liikenteeseen, koska meitsin piti lähtee käymää parturissa leikkaamassa letti lyhyeks! Osa teistä haukkoo henkeään, ainakin luultavasti, koska muutos oli aika radikaali :D


Tykkään ite kauheesti noista uusista, enkä tiiä haluanko kyllä lyhyitä hiuksia enää laisinkaa :Dd Ja ehkäpä mie noita vielä tuosta leikkelen. Saapas nähdä mitä tapahtuu! Tonne risteilyllehän lähettiin siis Kankaanpäästä ja mie kävin morjestamassa sitten mm. Roosaa, Mikaelia ja Amandaa :) Oli kiva nähä vähä vanhoja tuttuja!

Voi että kun jaksaisin kertoa tuosta risteilystä pikkasen enemmän, mutta kun en just nyt ehi :'D kello juoksee ja badabim. Huomenna aikanen herätys ja pitkä päivä. Mutta miepäs kerron jotain pientä.

  1. Sistustus oli älyttömän hieno, freesi ja uusi! Tietenkin. Jokasessa hytissä oli hei taulutelkkarit :D Siitä oltiin kyllä tosi yllättyneitä.
  2. Se laiva oli ihan suuuunnaton! Kamalan kokonen, ihme kun ei eksytty kertaakaan. Pariin otteeseen oltiin kyllä väärällä puolella laivaa, mutta ehtipähän ravailla ympäriinsä :D
  3. Shopping world oli aika siisti, suurin tax free ever. Semmonen U- kirjaimen muotonen setti mikä käveltiin vaa ympäri :D Löysin sieltä wescin collegen ja ihanan lämpösenvärisen hupparin (^kuva yllä) sekä urbanears- kuulokkeet (aivan loistavat :D) ja pupun! Sit parturista ostin kuivashampoota.
  4. Käytiin syömässä Frank's - nimisessä ravintolassa. Ja se oli tosi mielenkiintonen, koska siel oli viis eri tiskiä, minne mentiin semmosen valkosen kortin kanssa, mihin se tilaus sitte laitettiin. Samanlailla käytiin jälkkäritiskit ja muut läpi ja näin. Sitte ku olit tilannu, mukaan sai semmosen pyöreen jutun, mikä alko sitte huutamaa ko ruoka oli valmista. Sitte vaa noudettiin täysin tuoreet ja kuumat annokset tiskiltä :D Oli kyl hyvä palvelu ja ei mitää valittamista! Ite tilasin lehtipihvin, mikä oli täytetty kapriksilla, pekonilla ja sit jollai kolmannel mitä en ikinä muista :D sipuli tai jotain? Se pihvi makas vihannespedillä ja sitte sen kera oli ranskalaisia. Hannele otti gluteenittoman kanahampurilaisen c: Jälkkäriks popsittiin pannacotat, nom. Oltiin kyl ihan ähkyssä ja mentiin suoraa hyttiin nukkumaa xD Ainaki melkeen.
  5. Kotimatka meni tosi nopeesti ja oltiin Saarijärvellä sitten kahen aikaa yöllä. Sitte nukuttiinki vähän lisää :DD
___________________________________________________________________

Tänää meil oli koulussa poikkeuksellisesti maanantaina tuo tarjoilukeikka. Katettiin pöydät nätisti ja paikalle tuli tuutoreita ja sitten vaihto-oppilaita :D Jouduttiin siis vähän puhumaan myös tuota englantia, mutta kaikesta huolimatta kaikki meni kyllä hyvin. Ei mitään ongelmaa. 
Nyt vaan väsyttää kamalasti.

Jäi mokkulaki kotio, mut onneks pystyn käyttää kännykkää hienosti sillee :Dd usbilla kiinni ja joha toimii! 
Mut dudes, mie postaan tähän perään vielä yhen postauksen ja sitten saa nähä millon tänne eksyn seuraavalla kerralla c: cya! ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti