torstai 21. maaliskuuta 2013

ITS US AGAINST THE WORLD

Kävin eilen siis Roosan kanssa pyörähtämässä kylillä ja vaihtamassa kuulumisia. Herrajestas kun oli ihana nähä sua murmur c: ! Pitää äkkiä sumplia se hypersupermahtitapaamine että pääsen korvaamaan sulle ja Sannille sen shitty vklp millo tulin iha kipees ja jouduin lähtee keske kaike :C  damn, sorry about that.

Mutta! Mä olin jo ihan silleen, etten osta yhtikäs mitään mutta arvatkaa sorruinko? Pfft.


Ostin uudet kengät, tommoset laivastonsiniset c: Tosi kevyet ja ihan jeesit jalassa ja näin. Tosin nilkkasukkien kanssa tulee ainaki oikeeseen kantapäähän, akillesjänteen kohalle rakko :D Mutta pikkuvikoja.
Sitte ostin seittemällä eurolla armeijanvihreen, tosi silosen ja kevyen teepaidan c: ihana yöpaitana ja silleesti. 

Huomenna alkaaki taas viikonloppu ja Hannele tulee meille taas vaihteeks :D Sunnuntaina saa jatkaa vaa chillailua, koska maanantaina ei olekaa koulua, hahaa! Kyllä kelpaa :) Tosin, mun pitäis tehä kuus sivua etätehtäviä ja siihen päälle vielä ne fucking excel- taulukot! ... hyvästi viikonloppu xD
Noei, kyl mä aattelin tehä noi monisteet nyt pois alta ja tapella exceleide kaa vkl. Joudun kaike kukkuraks käyttää iskän konetta koska omalla läppärillä en kyseistä ohjelmaa omista :'D pitäis ehkä ladata (noei kyl tommmosen takia).

Mut nyt, jatkan monisteiden tekemistä, yritän pysyä aktiivisena c: ! 


4 kommenttia: