tiistai 19. maaliskuuta 2013

ULKOASU UPDATE

Heii kuten huomaatte, oon onnistunu muoksimaan tätä ulkoasua pikkaisen. Lähti kalansuomutaustat ja muut ihanuudet :--D Sain jopa aikaan semmosen bannerin, josta tykkään; koska valokuvaus, matkustamine ja pelaaminen = myldearnolife ♥ c: . Ei ruokaa tälläkertaa, en säikyttele ihmisiä pois :D 

Tänään meillä ei ollu koulussa mitään kamalaa herkkua; 7 tuntia teoriaa = istumista. Vartin tauot tuntu viideltä sekunnilta ja eiiiii yhtään tehny mieli painua takas luokkahuoneesee. Sit vaa nukutti kamalasti ja ei osannu taas vaihteeks istua mitenkää järkevästi. Mä en osaa siis istua normaalisti; eli jalat pöydän alla, selkä suorassa. PFFT. minä semmosesta oo kuullukkaa :D Meikä istuu aina jalat sylissä/ toine jalka penkillä toise alla/ risti-istunnassa / sivuttai ja miten sattuu. Selkänojaan on kans vaikee nojata, iha mahoton tehtävä.

Kävelin puolet kotimatkasta yksin ja sit puolesvälis sain Janinan ja Anniinan kiinni. Kämpällä en oo kyllä tehny mitään, oon kohta syöny 400g jogurttia... mitä hittoa :D.d namnam vaa joo. Ja viinirypäleitä! Kuolen tylsyyteen. Onneks huomenna nään pitkästäpitkästä aikaa Roosaaa! Aaaa en malta oottaa :D ! Pääsee päivittelee kuulumisia ja kahveelle tuonne jonnekin jykylän keskustaan c: twaah ♥ jippii !

Ja perjantaina tulee taas HANNE! Ja sitte tapellaan excel- taulukoiden kanssa, tehään ruokaa (poltetaan talo) ja nukutaaan! Leffoja unohtamatta (;

Nyt tuli pikkupäivitys! Koitan keksiä jtn kirjottamista seuraavalle kerralle. Otan myös vastaan ehdotuksia jos teiltä semmosia irtonee c:


4 kommenttia:

 1. Joku my day / päivän kuulumiset videpostaus ois kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksista c: ! Laitan korvan taakse!

   Poista
 2. hii kiva tää uus ulkka :3 ! ja hei ei olla pitkää aikaa juteltu tai mitää :D !!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos c: Ei ollakkaa! Täytyy korjata tilanne :D

   Poista