perjantai 4. lokakuuta 2013

All Ends Well - Alter Bridge


Mitenniin kuuntelen paljon Alter Bridgeä..? ppf people, staph.


Päästiimpäs vihdoin viikonlopun puolelle! Jopas olikin taas vauhtia rattaissa ja sormet syyhysivät pelkästä ruuanlaiton ajatuksesta. Onneksi perjantaina on tämmönen ns. kalsaripäivä, ei tartte muuta kun istua tietokoneluokassa ja tehdä tehtäviä, esitellä powerpoint- esityksiä ja seikkailla netin syövereissä.

Pahoittelen kuvien epäjärjestystä, blogger on tehnyt kuvien uudelleen järjestelemisestä melkein mahdottoman vaikeaa jne, joten, antaa olla.

Tänään meikäläisellä oli siis nimpparit, kyllä ja pieni kiitos jo etukäteen, mutta melko harvakseltaan kukaan sitä muisti :D Eipä sillä niin väliä, pelkkä nimipäivähänän se vaan on. Päivä muiden joukossa. En edes kämppistä muistanut onnitella, oh well. Onnea nyt kuitenkin kaikille Saijoille ympäri Suamea :)
Tänään käytiin Jamin kanssa syömässä Shalimarissa ja onnellisesti kun päästiin matkakeskukseen, huomasin, että olin jättäny kännykän usbin kämpälle. Ilman sitä en siis pääse nettiin koneella, enkä saa puhelinta ladattua. Noh, ei siinä auttanut kun lompsia takasin asuntolalle, hakea piuha ja raahautua sama matka takasin. Jamille iso kiitos tietokonelaukun raahauksesta, meikäläiselle se kun näytti olevan vähän hankalanpuoleista...

Shalimarissa tilattiin Tandori-kanaa ja chicken tikka. Mie otin tuon ensimmäisen ja katsoin ohi kahden tulisuutta merkkaavan symbolin... se kyllä kostautui kymmenen minuutin syömisen jälkeen, kun suu oli kirjaimellisesti tulessa. Mikään ei maistunut miltää, ei edes hemmetin hyvä riisi, saatikka kanalle tarkotettu kastike, mikä ei ees ollu tulista. Harmitti siinä vähän, kun olin arvioinu tulisuuden vähän ohi mittojen. Tosin, tuo oli eka kerta kun ikinä mitään oikesti tulista edes söin... ja ens kerralla otan varmaan sen salaatin :'D

Siinä sitten tiemme erkanivat ja mie menin oottamaan linkkiä ulkoilmaan. Raitis, ei ole oikea sana kuvaamaan sitä ilmanlaatua, mikä matkakeskuksen ulko-ovien läheisyydessä oikeen vallitsi; joka toisella ihmisellä oli rööki huulessa.
Jumalauta, oikeesti. Onko parempaa paikkaa keksitty tupakkapaikaksi, kun oviaukon ympäristö. HALOO ihmiset! En ymmärrä, miten joku voi polttaa, en vaan oikeasti käsitä. Jokaisen oma asiahan se on, mutta jos vapaaehtoisesti altistaa kehonsa syöville, alituiselle nuhalle sun muille sairauksille, niin be my guest.
Maailma olis paljon puhtaampi paikka, jos tupakkaa ei oltaisi keksitty. Ja jos se keksittäisiin nyt vasta, sitä ei varmana myytäisi noin paljon, koska se on niin hemmetin paskaksi ihmisille. Ihan oikeesti...
Rahastahan se kaikki on kiinni, aina ja ikuisesti. Ahneus vallitsee.

Kun vihdoin pääsin kotiin, äiti oli hankkinu mulle nimpparilahjoja; suklaata, ihanat yöpöksyt (I'm sexy and I know it, sori komee kuva^) ja villasukat! Aivan tajuttoman ihanat, kiitos c: ♥
Lisäksi mulle oli tullu pieni H&M paketti (vaatteista kuvia huomenna!) sekä uudet Lajan keittiökengät ♥ Ihan napakympit jalassa! Nyt joutaa edelliset kaapin perukoille varakenkien virkaa toimittamaan! 

Huomenna koitan pitää semmosen aktiivisen päivän ja napsia paljon kuvia. Teen nimittäin tomaatti-pestotorttua ! Namnam :D Nähdään huomenna!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti