tiistai 1. lokakuuta 2013

Cry Of Achilles - Alter Bridge


Kukkuu ihmiset ja hyvää  alkanutta lokakuuta !

Harvoin tulee huonoja päiviä, mutta sitten kun ne sattuu kohdalle, ne myös on huonoja. Sillä tavalla, ettei mikään huvita, suju tai innosta. Kaikki on vaan semmosta samaa massaa, harmaata paskaa jos suoraan sanotaan. Mössöä mistä ei tuu sekottamallakaan mitään ns. parempaa.
Nää aamulla napsitut kuvat antaa kyllä aika päinvastasen kuvan siitä, millä mielellä olin tänään liikkeellä, mutta en minä tuossa vaiheessa tiennyt vielä, mihin suuntaan tämä päivä oikeen lähti lipumaan. Ja kuka  nyt surunaamoja jaksaa katsella? Siinähän menee vain muidenkin fiilikset pilalle.

Eli juu, mulla oli tänään huono päivä. Kankea kun rautakanki ja sekanen ku petolinnun peräsin.
Meillä jäi heti puolet ohjetunnista väliin, kun istuttiin vaan hölmönä opetuskeittiön eessä, oottaen et päästään sinne. Opettaja tulikin siitä sitten hätistelemään meitä vähän hermostuneena yläkertaan, että kun siellä ollaan ja pitäis olla ja näin. Noh, olihan siinä vähän hölmö olo, kun ei tajunnut vaikka katsoa lukkarista, että missä mennään.
Keittiöllä ruvettiin aika lailla heti hommiin ja tehtiin lihamurekemassaa (lihapullia/pihvejä), perunasosetta, paistettuja kasviksia, riisiä, kiisseleitä, béchamel- kastikkeita ja sämpylöitä. Voin sanoa, että kilon jauhelihasta tehdyn massan jälkeen ei tee mieli tehdä enää mitään lihapullalta muistuttavaa. Niin raivostuttavaa hommaa, että ei mitään rajaa. Ja vaikka kuinka ihmiset vakuutteli, että hyviä ne on, niin mulla oli silti tosi paska fiilis koko operaatiosta. Sitte tuliki väsymys ja ponnettomuus seuraavana. Sitte olinki jo iha jauhot suussa loppuajan. 

Kävelin Jamin ja Janinan kanssa taas kämpille päin ja huhheijjaa. Tosi voimaton olo. Nyt ryystän vaan viinirypäleitä naamaan ja kuuntelen Alter Bridgeä... Toivottavasti huomenna olis vähän parempi päivä, kun on koulukuvaukset ja kaikki. Jesuz..

Tsiigaillaan taas huomenna :) !

4 kommenttia:

 1. taidat tykätä tuosta objektiivista? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ehkä vähän liikaakin :D !

   Poista
  2. teeppä pikkunen postaus siitä :) muuten, sama löytyy täältäki ja iha huippu!

   Poista
  3. Selvä homma ^^ olet ihan oikeassa kyllä :D

   Poista