torstai 10. lokakuuta 2013

Sit In The Mountain - Devin Townsend


nom nom sanoi koulu ja haukkasi suuren palan vapaa-ajasta.
No okei, ei tuo ole mikään tekosyy olla kirjottamatta blogiin, mutta joskus se vaan jää, niinkun nyt menneellä viikolla.

Sain kyselyitä tuon obbarin perään, minkä ostin tässä hiljattain itselleni vähän aikaisena synttärilahjana. Kyseessähän on siis Canonin 50mm f/ 1.8 II. En ole todellakaan mikään järkkär/objektiivi- ekspertti, saatikka tiedä edes kunnolla mistään nikseistä juurikaan mitään, mutta yritetäänpä saada joku jykevä arvio kasaan...

Jo ensimmäisessä kuvassa, minkä ehdin napsaista samaisena iltana kun obbarin pakestistaan kuorin, huomasin, miten ihanasti tausta sumentuu ja kuinka kivasti kuva valaistuu hämärässäkin:


Ja dem laatu ♥
Tuota kuvaa ei ole muokattu muuten, kuin rajaamalla, ja ulkona oli tuhon aikaan pimeää, sekä sisällä utuinen ja hämyinen tunnelma. Roomeo leikki täydellistä valokuvattavaa, mikä on aika harvinaista. Taisi katti itsekin tykätä uudesta vempeleestä c:

Tuo 50 millinen on ihanan kevyt ja pieni, mikä on suuri plussa, kun meikäläinenkin liikuskelee paljon ympäriinsä, eikä kamera vie enneä niin paljoa tilaa esim. repun sisällä (siis ääk eiks sul oo kameralaukkua - kyllä on, mutta en jaksa käyttää ja kanniskella sitä ympäriinsä, sry). Ja varsinkin kun oon omistanu pari teleobjektiivia, tuo tuntuu ihan älyttömältä kääpiöltä niihin verrattuna :D (Tamron 70-300mm & Sigma 50-200mm)
Ei tekis mieli irrottaa sitä tuosta rungosta ollenkaan. Se on vaan niin täydellinen! Henkilökuvausta en oo pahemmin vielä päässyt kokeilemaan, mutta ens viikonloppuna kun Hannele tulee, niin tiedossa olis uusien profiilikuvien ottamista, mikäsikäli on hyvät säät ja jaksamme itsemme ulos raahata. Mutta ei epäilystäkään, etteikö tuo kipakka vehe ajais hommaansa kympin verosesti.
Lähikuvien kanssa joutuu kuitenkin yllättävästi usein ottamaan hieman takapakkia, mutta siihenkin tottuu aika nopeasti, kun hahmottaa etäisyydet, mihin tarkennus osuu oikealle kohdalleen.

Hinnaltaan tuo oli Anttilan verkkokaupassa 99,95, mikä oli ihan näpäkkä hinta omalle kukkarolle. Ainahan houkuttelisi ne hieman kalliimmatkin, mutta oon ihan onnellinen etten sortnut tuon enempää tosta maksamaan. On hintansa väärti, sitä en kiistä. 
Suosittelen! Oikein näpsäkkä ja kätevä perusputki ihan melkeen kaikenlaiseen kuvaamiseen c:

______________________________________________

Ja nyt aivan muihin asioihin.

Yllä kuvia eilisistä ostoksista, joihin upposi ennätykselliset 40€... ripsiväri rimmeliltä (koska lumene petti mut leviämällä aina päivän aikana ärsyttävästi silmien alle), uudet kuulokkeet (joiden merkkiä en muista) sekä kännykkään uudet suojakalvot. Tällä kertaa ei vaan ollut noita mattapintasia, joten jouduin tyytymään normaaliin, liukkaaseen pintaan :c niisk.


 Siinä kuvia viikon muutamalta keittiötunnilta. Tulee ihan nälkä kun noita katselee :D
Ei niistä sen enempää, alkaa pikkuhiljaa olemaan jo hyvä meiniki luokan kesken ja hommat sujuu kun rasvattu :) Kisaryhmähommat ei oo vielä lähteny käyntiin.. niitä odotellessa!

Tänään kävin illalla vielä heittämässä semmosen about 4 kilsan hölkkä/juoksulenkin tuossa lähimaastossa. Oli hieno auringonlasku, vaikkakin iPhone antaa ymmärtää laadun puolesta vähän toisin.
Huomenna meen parturiin ja saapas nähdä miten leikkelen hiuksia, saatte odottaa sinne asti, en sano mitään etukäteen! >:)

Se on moro!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti