keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Jänskättelyä + lössi kuvia ~

Kirpparilta H&M kesämekko lyhyillä lahkeilla 3€ ♥ nomakeup btw


Hyvää keskiviikkoa kaikille! 

Minä oon nyt kyllä ihan täpinöissä. Ihan liian täpinöissä, kauheata. Jalat tutisoo ja mieli ei meinaa asettua ollenkaan. Se on taas se aika vuodesta, kun olisi nokan edessä yksilötyöstä selviäminen. Mä oon jännittäny tätä jo jakson alusta ja näin se vain väistämättä tulee eteen, ei se vaan auta.
Vielä tuskaisempaa tästä tekee sen, että puolet meijän luokasta suoritti kyseisen rypeämän jo tänään. Se on siis heidän osaltaan ohi ja meillä muilla ei. Yhy. Oon kamalan kateellinen, ihan vihreäksi muutun :c Me valmisteltiin tilausta Priimuksen keittiön kokkien kanssa, olihan se ihan jees hommaa, mutta koko ajan mielessä oli se, miten luokkalaisilla se helvetti olisi pian ohi.

Mulla on se vika etten osaa olla stressaamatta tietyistä asioista. Muutun ihmisenä ihan päälaelleni ja alan suorastaan pursuamaan katetutta ja kitkeryyttä pienimmistäkin asioista. Ajattelen, että kaikki menee päin persettä ja mokaan koko homman totaallisesti. Itku meinaa päästä ja känkkäränkkä- kohtaukset iskevät päälle. Koulussa ja kotona masentaa, ja maailma tuntuu kaatuvan päälle.
Kuulostaapa dramaattiselta, jep.
Mutta yleensä kaikki menee hyvin ja tuommoisistakin haasteista aina selvitään. Mulla on vaan harvinaisen rasittava tapa puida näitä asioita. Itseäkin alkaa ärsyttämään jatkuva ulina ja valitus, miten paskaa on jotkut työkokeet, kun ei se auta mitenkään.
Toki haluaisin oppia ottamaan juurikin tuommoiset testit sun muut semmoisella seikkailumielellä vastaan, innoissani ja haasteita imien. Olis kiva pystyä sanomaan itelleni ennen koettelemusta, että hyvin se menee, teet vaan parhaas, oot huolellinen ja ajattelet mitä teet. Sä selviät tästä. Yleensä tsemppaukset jää multa itseltäni itseäni kohtaan väliin ja kuulen niitä enemmän sukulaisilta ja perheeltä. Mutta eivät ne varsinaisesti sydäntä tai mieltä lämmitä, kun omassa pääkopassa laittaa kaikki " "- merkkien väliin, eikä usko puheesta pätkääkään, koska kaikkihan menee ihan päin persettä. Ihan varmasti. Ja siis niinhän ei kuitenkaan tapahdu. Miten vaikeeta tästä voi vielä tehdä? Kertokaa mulle :'D

Eäh, mennääs eteenpäin. Tässä olis menneiltä keittiötunneilta vähän kuvia noista töistä mitä ollaan duunailtu !

nom
Merilohigraavia, uppomuna, tilli-sinappikastike, siikagraavi.
Siian graavaamista ja hyvin istuva kokkihattu :D
Vähän evästä kokeille; kalkkunahöystö, uunikasut ja pilahviriisi.
Lohicoulibliac - harvinaisen ärsyttävä tehdä :D Mutta on hyvää ! Kuvassa omatekele, turhan tummaksi päässyt yksilö.
Tartaletteja makealla creemillä ja marjahillolla + kiille.           

 © Suurin osa kuvista Peppiinan ottamia :D Tänks !


Sitten tuosta viikonlopusta! Jami sai tosiaan auringonpistoksen, mutta siitä huolimatta oli ihana käydä kotona kokkailemassa ja pesemässä autoja! Se on kesän merkki kun pääsee skodia vähän hukuttamaan saippuaveteen. Jees, laitetaas vähän lisää kuvia :)

Riippukeinukin tuli korkattua! Riia liittyi uneliaaseen seuraamme c:
Näistä aineksista lähti Bavarois (marjavanukas) sekä osittain omenamuffinit.
Duschesse perunan kuorrutusta.
Punaviinikastike hautumassa.
Punkkukastike siivilöitynä.
Valmiit omenamuffinit :)
Marjavanukkaan juoksettunut seos, tehtiin uudestaan :'D
Valmiita annoksia. Varrastikkuja meillä ei ollut joten otettiin näkymättömät käyttöön.
Kastike oli ihan OK, olisi voinut olla toki paksumpaa. Muuten tuo setti oli ihan jees :)
Toinen kirpparilöytö! 2,50 tas olla paidan hinta c:


Siinäpä se taas hetkeksi. Palataan tunnelmiin kun olen toipunut tuosta työkokeesta :D !

2 kommenttia:

  1. ai vitsi näyttää hyvältä.... kuolen nälkää ja nää kuvat ei yhtää auttanu :DD t. katja :)

    VastaaPoista