sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Grillipardy !

Herkkusieniä käärittynä pekoniin.

Moikkelis !

Eilen käytiin Jamin kanssa grillailemassa kaveriporukan kanssa. Minen tuntenu kun Jamin ja Jerrin, ja pari kertaa olin nähnyt erään Lassin, mutta muuten oli uusia kasvoja.
Oli aika hankala päivä mun osalta. Menin sosiaalliseen takalukkoon ja en olis halunnu puhua kenellekään - vaan roikkua Jamin kädessä kiinni. Hakeuduin taka-alalle enkä olis halunnut ottaa mitään kontaktia muihin tyyppeihin. Sain kuitenkin syötyä herkkuruokia ja pääsin kokeilemaan Amigalla jotain ihme pommipeliä. Annoin varmaan tosi hyvän kuvan itestäni ja kaikenlisäks lähin vielä aikasemmin pois, ahdistus iski nääs päälle. Fillaroin yksin kotiin, otin viilentävän suihkun ja istahdin xboxin ääreen. Siinä sitten iltaan asti jörötin, kunnes Jami tuli perässä kotiin.
Mulla oli tosi kurja olo, mutta en mä sille toisaalta mitään voi, että ahdistun ja meen hiljaseks tommosissa tilanteissa. Öäh.

Eipä sen kummempaa tällä kertaa. Kohta se koulu loppuu ja loma alkaa vihdoin, ah. Kylläpä sitä on taas jouduttu odottamaan! :)

2 kommenttia:

 1. Huomasiko Jami tämän sun ahdistuksen? Miten hän toimi?
  Mulla on kans sama, en oo yhtään sosiaalinen ja jos joudun uusien ihmisten keskelle niin voisin kuolla :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Jami sen heti huomasi ja lähti mua saattamaan kun tultiin yhteiseen päätökseen siitä, että mulla olis mukavampi lähteä kotiin kuin kärvistellä paikanpäällä pakkopullana.
   Se on kyllä harvinaisen raivostuttavaa :/ kai tuostakin oppisi pois ajan kanssa mutta juuri siinä hetkessä ainoa toimiva vaihtoehto on vaan poistua paikalta, mikäli se on mahdollista.

   Poista