sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Jamin puheevuoro !

Sainpas Jamin vihdoinkin blogini ääreen, edes pieneksi toviksi :) Keksin hänelle ihan omasta pienestä päästäni muutaman kysymyksen, sillä miekkosella ei näyttänyt olevan itsellä minkäänlaista hajua aiheesta tai sen sisällöstä. Katsotaan seuraavalla kerralla, millaista stooria Jamppa kirjoittelisi!

Millainen Saija on ...

...suuttuessaan?
Lyhyesti: Ärripurri. Vihaisena yleensä muutenkin löytää asioista vain huonot puolet. Ja sen myös kuulee.

...iloisena?
Naurava häsläri ja puhuu omaa kieltään sillon. mm "NANTAPA NANTAPPPPTTTTANTA!" (voi luoja t.saija)

...harmistuneena?

Alakuloinen. Tässä kestää pidempään kun vihassa muuttua iloksi.

...hermostuneena?
Riippuu millä tavalla. Hyvällä tavalla jos on, niin äinenpaino muuttuu jännän viralliseksi, huonolla tavalla ei tiedä miten päin olla ja mitään ei huvita tehdä.

...väsyneenä?
Väsynyt, ei muulla tavalla voi kuvata

...tylsistyneenä?
Ns "mikään ei tunnu miltään" -olo kalvaa sisintään.


4 asiaa josta...

Saija ei pidä?
- siitä ku teen liian mausteista ruokaa
- meidän pienestä keittiöstä
- mun omasta tavasta pitää asioita järjestyksessä. vaikka kovasti selittelisin ja sanoisin että haluan jonkun tavaran pysyvän jossain, se ei luultavasti tule kuuloonkaan ja kyseinen tavara löytyy seuraavan kerran vasta kun kysyn Saijalta missä se on.

Saija pitää?
- yhdessäolosta ja tekemisestä
- sisustamisesta
- shoppailusta... ja minä en, mm Tuurissa käytiin. Olin kaupassa 30 min jonka jälkeen siirryin autoon nukkumaan. (...kylmään autoon t.saija)
- ruoanlaitosta

Miten kiusaat Saijaa?
- sörkkimällä ja tökkimällä naamaa ja korvia
- väittelemällä turhista asioista. Esim. Saija ei koskaan opi että en aina oo tosissani. Sillon on parhainta saada väittely aikaiseksi.

Miten saija kiusaa sinua?
Kun kovasti koitan miettiä niin ei Saija oikein kiusaa


Mitä sinulle kuuluu?

Koulua ja kotia. Ja tulevaa joulua! Ja pleikkaria. JA kitaraa. Taas pitkästä aikaa oon saanu inspiksen kitaran soittoon ja tilasin saksasta multiefektin, jonka saa koneeseen ängettyä eli kytkettyä kiinni. Se mahdollistaa äänittämisen koneelle. Ajattelin alkaa kuvaileen kitaravideoita ja tekeen omia biisejä.  Efektin pitäs saapua aikasintaan tulevana perjantaina. Sillon joskus kun soittaminen jäi, jäi se sen takia kun en jaksanut opetella uusia biisejä, koska ei ollut tavoitteita. Nyt alotuksen jälkeen taas huomasi kuinka helposti oppimista ja kehitystä tapahtuu kun vaan jaksaa soitella. Se missä eilen meni sormet sekaisin,  menee tänään paljon helpommin ja nopeammin.
Joulua viettelen kotona äidin ja pikkuveljien kanssa Saijan ollessa Saarijärvellä omien vanhempiensa luona. Lomalla nään kavereita mm. yläasteaikainen ystävä tulee Rovaniemeltä Jyväskylään ja aiotaan tötöillä kovasti uutenavuotena. Mm. jokavuotinen perinne on että yön tunteina tehdään kauhean kokoinen lumistondis johonkin tienpinkkaan (jos siis lunta on.) Tulevana perjantaina käyn myös kaverin luona opettamassa hänelle mm. bearnaise-kastikkeen, sekä punkkukastikkeen ja tehdään jotain muutakin ruokaa.
Meillä on pitkä loma. Mulla alkaa loma keskiviikkona ja se kestää aina 7.1. asti. Loman jälkeen pääsee koulun keittiöön tilaus- ja juhlaruokien kimppuun. Samassa jaksossa tehdään päättötyöt, jonka jälkeen ois Unkariin lähtö kuudeksi viikoksi. Unkarissa ollessa pitää minun myös hakea AMKkiin restonomiksi, sillä haku sattuu just sen ajan sisälle ku ollaan tekemässä gulassia. Tässä kaikki tältä erää lyhykäisyydessään.

Mukavaa joulun henkeä ja uuttavuotta kaikille!
 
Tässä vielä linkki Jamin soundcloudiin, missä on muutama Jamin kipale c:


2 kommenttia:

 1. Ei voi muuta sanoa kuin wow. Ihan mahtavaa soittoa Jamilta, en ookkaan kuunnellut mitään muuta näinä viime päivinä. Mukava postaus jälleen kerran. C: Ja hyvät joulut teille ja onnea uudelle vuodelle! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jami sanoi jee!! Ja kiitti kamalasti ^^ minä tykkään kovasti myös hänen soundeistaan ja nyt on varmasti tulossa lisää biisejä, kun sai tuon uuden vempeleen jolla soitella ja äänittää :)
   Minä kiitän ja toivottelen samaa sinnekin päin!

   Poista