torstai 4. joulukuuta 2014

Aiheesta näin eksyen...

Mun piti alunperin tulla näyttämään vaan pikaisesti tuo yksi villapaita, minkä ostin kirpputorilta kolmella eurolla, mutta Attila halusikin tulla kuvattavaksi. On sillä vain niin kauniit kasvot. En malta odottaa, että siitä kasvaa semmonen kunnon jämerä kollikissa :) Nyt se on oppinut jopa juomaan vettä. Kuivaraksut eivät vieläkään kelpaa, ja Jami kehotti jo hävittämää kyseiset ruuat. No enhän minä nyt pöntöllistä rahaa ala hukkaan heittämään!

Tilasin Attilalle viime viikolla vähän kampetta ja alla niistä nyt sitten lähempää kuvaa. Löysin halvalla nettikaupoista mustat pentuvaljaat ja mustan kiiltävän kaulapannan (jostai ei ole tietenkään otettua kuvaa), kankaisen kantokopan sekä naksuttimen. Ajateltiin, että kissavahdin hankkimisen ja katin yksinjättämisen sijaan otettaisiin Attila mukaan osalle reissuista. Huomenna lähdemme esimerkiksi viikonlopuksi Saarijärvelle, jonne tulemme kissan kuskaamaan myös mm. silloin, kun lähdemme Unkariin työssäoppimaan. Kankaiseen kantokoppaan päädyin sen takia, koska tuo taittuu todella pieneen tilaan esimerkiksi sohvan alle, on kevyt ja kivannäköinenkin. Kissa näkee ulos ja samalla on turvallisesti hämärässä.
Naksuttimen avulla - ja nyt jopa ilmanin - Attila on jo oppinut istumaan koreasti. Alussa opettelu oli pelkkää malttamattomuutta ja huitomista, mutta kyllä se keskittyminen sieltä aina loppupäässä kumpuaa, kun enin ahneus on saatu karsittua pois :D Todella hyväkäytöksinen katti meillä. Ah.


Mulla on tooodella laiska olo ollut tämän blogin kanssa. En tiedä onko se tämä "kiireinen" joulukuu vai kaamosmasennus. Kadehdin kaikkia blogin pitäjiä, jotka ovat saaneet aikaiseksi joulukalenterin! Voi vitsi, mulla tulis muutamakin ongelma sen ylläpitämisen kanssa, jos rohkenisin yrittämään: a) olisin satavarmasti ensimmäisen päivän jälkeen aina myöhässä ja b) en saisi puristettua tarpeeksi ideoita takaraivon syövereistä.  Ehkä mä joskus, ehkä ja ehkä.
Aika mulla on livennyt tässä parin viikon aikana joululahjaostoksilla, ommellessa ja tietenkin koulussa. ATTO- jaksot on ihanan rentoja ja on semmoinen tasainen päivärytmi. Mutta auta armias kun on näitä ihania rapakokeita ja sitä jatkuvaa istumista. Viime yhteiskuntaopin tunnilla mulla oli maailman levottomimmat jalat enkä osannut olla aloillani minuuttia enempää. Jos sitäkään. Kohta alkaa onneksi se joululoma ja sitten marssitaankin taas keittiöön, viimeiselle koululla käytävälle keittiöjaksolle. Haikeeta. Ja samalla huimaa; me valmistutaan viiden kuukauden päästä! Apuva! Mitä suunnitelmia mulla on? No kuulkaas, heh, en tiedä! Oon saanut alustavan työpaikan eräästä toppipaikasta tyylillä "jos et saa töitä niin soittele tänne niin järkätään sulle jotain". Eli mulla on mahdollinen varasuunnitelma. Mutta muuten? Ajattelin pitää välivuoden ja tehdä töitä, mistä niitä nyt ikinä liikeneekin. Kerätä rahaa ja muuttaa isompaan kämppään. Se olis aika luksusta..

Hei Jamista ei ole  kuulunut blogin puolella hetkeen mitään. Haluaisitteko, että järkkäisin jonkinlaisen deitin sen ja mun blogin välille? Saisi mies teille kertomaan jotain syvällistä jos sitä nyt huvittaa :D Vai minkälaisia postauksia minulta kaipailette? Mulla on piirtämisen ja bloggaamisen kanssa menossa semmonen block, että toisaalta tekisi mieli kirjoittaa/piirtää, mutta sitten kun jotain yrittää saada aikaseksi, jää vaan paskanmaku suuhun. Hmm? Noh, ehkä tästä selvitään. Mutta antakaa ideoita jos teillä semmoisia on tarjota! Minä kiitän kauniisti :)

Palaillaan taas! 2 kommenttia:

  1. Jamin postaus voisi olla hauska! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Minä alan hieromaan sopparia tuon ponnaripään kanssa ! ^^

      Poista