torstai 16. heinäkuuta 2015

Veneretki


Nyt on parvekkeella kissanverkko, isän korjaama lipasto eteisessä sekä kaappi täynnä ruokaa. Takana myös erittäin mukava veneretki Jamin sekä hänen kaverinsa Eemelin kanssa. Jamin päästyä töistä neljän jälkeen pakkasimme eväskassimme, kävimme kaupassa ja hyppäsimme Eemelin auton kyytiin, josta matka jatkui kohti yksityistä veneparkkia kymmenen minuutin ajomatkan päähän. Sääennustukset olivat pettäneet jälleen - onneksi positiivisella tavalla ja saimme seuraksemme aurinkoa ja lämmintä tuulta. Ilma oli jokseenkin seisova ja ukkosta enteilevä, mutta jyrinöiltä jäimme paitsi.

Saavuimme veneellä kruisailun jälkeen Äijänniemeen, pienelle retkipisteelle, jossa oli laavu ja muutama muu grillauspiste. Nuotion sytytettyämme paistoimme kanaa sekä makkaroita. Itse napostelin miniporkkanoita, kirsikkatomaatteja, mansikoita sekä lähipusikosta löytyneitä mustikoita. Koko kesänä ei ole oikein tehnyt mieli grilliruokaa ja makkaroista meikäläiselle tulee vain huono olo. Hyihyi. Illan mittaa aurinko katosi pilvien taa ja näimme miten toisella laidalla Päijännettä taivas valutti tummaa vesipilveä maata kohden. Itse vältyimme onneksi sateelta, mutta sää muuttui melko koleaksi mitä pidemmälle iltaa mentiin. Grilliruoat naposteltuamme lähdimme savunhajuisina takaisin veneelle ja hurauttelimme lähtöpisteeseen maltillisella vauhdilla.

Näin tiivistettynä, väsyneenä kirjoitettuna. Roomeo nukkuu ja juoksee unissaan tuossa sohvan toisessa nurkassa ja minun maha ilmoittaa jälleen nälästään. Eli siirrympäs tästä keittiön puolelle, hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!

Ps. IIK Tamás tulee pian!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti