keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Ohhoh mikä löytö!


Hellurei immeiset! Taas on vietetty muutama niin mukava päivä, että pakko tulla teillekin  niistä lirkuttelemaan. Miia tuli eilen kyläilemään luoksemme Turusta saakka, mikä oli mukava viikon avaus (jee lisää vieraita)! Tänään kävelimme kaatosateessa keskustaan ja pääsimme matkan varrella sateelta suojaan AOn pitämään kojuun. Meille tyrkättiin myös kouraan - ilmaiset - päänkokoiset hattarat (nam) samalla, kun juttelimme opiskelusta. Ja kyllä sitä sadetta nimittäin kanssa riitti, huhheijjaa. Kävelykatu ihan tulvi ja räystäät survoivat vettä ulos kadulle minkä kerkesivät. Sopivan hetken tullen viipotimme Foorumin kautta Sokokselle, jotta pääsisimme pesemään kätemme ja naamamme hattarasta (ja myöhemmin huomattiin mokoman makeisen vallanneen myös housut, kengänkärjet, hiukset...).

Pyöriskelimme Sokoksessa jonkin aikaa, kunnes päätimme mennä syömään PikAteriaan. Monet kerrat olen Jamillekin ehdottanut, että syötäisiin siinä, mutta jotenkin olemme aina valuneet jonnekin "kalliimpaan" ravintolaan tai lompsineet kotiin tilaamaan pitsaa. Hmm. Nyt pääsin kuitenkin tekemään juuri sen minkä halusin; syömään täyttävää ja terveellistä lounasta! Miia otti jotain ihmeellistä (tosin älyttömän kuivaa) kanawokkia ja itse otin keittolounaan (nakkisoppaa nam). Siihen kuului myös juoma sekä sämpylä/ruispalanen. Kyllä lähti nälkä! Syömisen jälkeen kävimme kiertämässä muutamat putiikit, Eurokankaan ja kirpputorin. Sieltä löysin itselleni "xs" kokoisen Metallican hupparin ja harmaan villatakin. Ainiin! Käytiin me myös hakemassa Silmasemalta minulle uudet kakkulat! Oih ja voih että nyt näkeekin taas! Sitten saatoinkin Miian jo bussiin ja hyppäsin itse paikallisliikenteen kyytiin ja karautin kotiin.

Kotona otin työkseni Metallican hupparin pienennyksen. En ottanut netistä ohjetta vaan reippaasti vetäisin ompelukoneella saumoja sisään, leikkasin lörpökkeet pois ja huolittelin reunat. Ihan hyvin toimi ja nyt ei ole enää hihat kuin roskapussit konsanaan. Muuten todella hyvänkokoinen hoodie, varmasti pääsee kovaan käyttöön. Iskäkin tykkää, hih !

Huomenna suuntaamme Roomeon kanssa Saarijärvelle ja minä syöksyn mustikkametsään! Ihanuutta! 

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä kiva reissu! Kiitos kun sain tulla! ♥ :) p.s. Mun repussa on yhä hattaraa :c Miten mä sitä sinne sain?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänne saa aina tulla! Voi eiii.. sitä oli kyllä ihan oikiasti joka paikassa... xD

      Poista