maanantai 28. syyskuuta 2015

Ei kiire mihinkäänOlipas harmooninen sunnuntai-aamu. Heräsin jo aikaisin, hui, ennen kahdeksaa. Aurinko paistoi heleästi sälekaihtimien lomasta huoneeseen. Oli jotenkin utuinen olo ja peiton alla oli ihana loikoilla, ajatukset nollilla. Onnistuin jotenkin huijaamaan itseni lyhyelle juoksulenkille - viimeksi olin vetäissyt lenkkarit jalkaan juoksumielessä muutama kuukausi sitten. Hupsista. Taisin jolkotella menemään pikkuisen liian lujaa kirpeässä aamuilmassa, sillä kotiovelle päästyäni jokaista mahdollista paikkaa pisti ja henkeä ahdisti. Hengitystaktiikkakaan ei ihan tainnut olla hallussa. Sisälle päästyäni innostuin (mikä mua vaivaa??) tekemään inhokki listalleni aina yltäneitä lihaskuntoliikkeitä ihan yläasteelta saakka; vatsalihaksia. Ei siitä sen enempää, taisi varmaan jäädä yhteen päivään nämä mun päähänpistot ja "parempi ja aktiivisempi elämä" - liikkumiset. Noh, ainakin paikat on kipeenä!

Kuvissa näkyy muuten nyt pikkuisen (taas) tätä asuntoa, lähietäisyydeltä tosin, koska kittiputken pikseleitä en kyllä jaksaisi alkaa tänne jakelemaan. Laajaukvaobjektiivia odotellessa (kun olisi ensin varaakin...). Horslunde- työtuoli oli napakymppi; pyöreä, pehmeä ja tukeva. Kauppaan astellessani ja tuolin nähdessäni en oikeastaan harkinnutkaan muita istuttavia härdeleitä, onneksi ei tarvinnut! Plus tuo takamuksen alle ujutettu tekokarvaviltti on piste i:n päälle. Ah!
Vielä kun saisi eteiseen lampun, makkariin verhotangon + verhot ja uudet tyynynpäälliset sängylle. Äidin kanssa olisi tarkoitus suunnata ensi lauantaina ikeaan, taas vaihteeksi! Haluaisitteko sieltä ostospostausta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti