keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Not giving in

Tänään tein hei guys oikee ruokaaki, khyylläää. Tosin, siitä tuli ihan samannäköstä kun ennenkin :D Iha perus kotipöperöä.                                          Tuommonen perussetti sieltä sitte tuli.
Salaatissa on kurkkua, paprikaa ja rapeaa jäävuorisalaattia eli melko simppeli versio :D
Sitten on noita ristikkoperunoita ja possunfileeviipaleita. Freesasin sipulia ja ruohosipulia oliiviöljyssä kymmenisen  minuuttia ja sitten sekotin ne lihojen kanssa, jotka paistoin eka pannulla. Sekaan kaadoin vielä sitte ranskankermaa ja ruokakermaa + mausteet. Kastike onnistu tosi hyvin, mutta jäi ärsyttää kun siitä tullee aina nii saakelin vaaleata :'D Mut kai se maku on tärkein! 


Otin Summiksesta mukkaan kolme avokadonsiementä :--D saa nähä lähteekö itämään tosta mihinkään. 

Pelailin tänään vähän Mass Effect  kakkosta, mikä jäi kyllä aika lyhyeen. Se ohjaus on jotain niin järkyttävää kolmoseen verrattuna ja yngh. Vois skipata kaikki taistelukohtaukset suoraa dialogeihi.. mut eipäs voi :--D Aattelin tilata Gigantista ME1'sen 12€'lla Xboxille, sitte vois pelata alusta loppuun koko trilogian c:
Sitte pitäis ostaa aika roimasti Microsoft pointseja, että saisin kaiken lisämateriaalin kakkoseen ja kolmoseen. Mut se onki sitte oma hommansa sitten. Hohhoijjaa.

On sitä tullu sitte kans vähän piirreltyä, voitte tsekkailla meitsin tuherruksia täältä.

Eipä sitten muuta tälläerää 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti