torstai 3. tammikuuta 2013

TOP hej d44 part1.

Hallooa!
Nyt olen täällä taas, puhki, väsyneenä ja jalat turtana. Mutta ollaan kuitenkin! Hip-hip- hurraa..

Kellohan on nyt siis puol 11 illalla. Pääsin puoltoistatuntia sitten tuolta 'töistä', jos niin voidaan tokaista :D Mulla alko siis eilen tuo TOP [työssäoppiminen] tuolla Kylpylähotelli Summassaaressa. Pääsen sinne tosi helposti äitin kyyillä ja iskä hakkee mut sitten sieltä pois kun työtunnit tulee täyteen. Äitin vuoro loppuu vasta joskus 11 aikaan (: Mut anyways! Voisin kertoilla vähän tuosta lomasta ja sitten miten nää ekat päivä topista on menny.

Nyt tulee kuvia... paaaaljon.
ehkä läskein talitintti ikinä.

 Siinä joululoman kuvia :) Loma meni aika sutjakkaasti, kuten kaikki lomat yleensä. Liian vähän sai aikaseksi ja niin paljon kaikkee turhaa tuli tehtyä ja köllöteltyä. Voisin vähän listailla mitä sain joululahjaks, jos muistan enää :D


 • Skyrim (mitä en oo saanu vielä toimimaan kiitos ihanan latauskoodin)
 • Assassin's Creed III
 • Forza Motorsport 4
 • Fleecehaalari ja villatossut
 • Kirja, pesusetti
 • Leivontatarvikkeita
 • LED ja plasmanäyttöjen puhdistussetti
 • Suklaata
 • aaa en muista :c

  iskälle annoin Slipknotin Antennas to Hell- levyn ja äitille semmosen jutun minne laitetaa irtoteetä ja sillee :d hienosti.. 
Onneks loman pelasti kuitenkin Mannele! Noudettiin tytteli Jyväkylästä ja sitten alko bileet :) Porukat lähti Kuopioon ja myö jäätiin kolmistaan tänne metsän keskelle. Käytiin yks päivä toooosi pitkällä lenkillä tuolla Lehtolan perukoilla ja lopulta oltiin niin jäässä, ettei sormia tuntunu missään ja pakkane puri puhki meijän poskia. Soitin sitte armaan pottunenäni avulla iskälle ja pyysin sitä tulemaan hakemaa :D Tää oli siis ennenko ne oli lähteny Kuopioon, onneks. Kyllä se vähän sitten autossa päivitteli, että on siinä kans kaks torveloa :Dd naurettiin pikkasen aikaa xD Kotona keitettiin Play(boy) kaakaota ja hörpittiin sitä sitten sohvalla (:

Joka ilta meil meni aika myöhään, kun saatiin niin älyttömiä naurukohtauksia just sillon kun yritettiin rauhottua, ettei siitä tullu kyllä yhtään mitään xD Nukahdettiin sitten omia aikojamme ja aamulla yleensä mie nousin ensin ylös ja menin koneelle :D Hanne heräs perässä vasta 11 aikaan ja sitten syötiin ja niin edelleen.

Uusvuos meni tosi jeesisti ja kun räjäyteltiin 8 rakettia niin kaks niistä päsähti maassa :''Dd Hannele oli hauska ko se hyppäs ojaan piiloon xD Mää yritin hautautua penkereesee, mut eihä siitä mitää tullu. Mitää vahinkoa ei onneks sattunu ja mentiin heti kahentoista aikaa nukkumaa :Dd Sitte oltii aamulla iha et: o__O ei voi olla vuos 2013. Ei vaan voi.

Noh, näihin sekaviin tunnelmiin jätän teidät nyt :) Huomenna yritän kirjottaa että miten topis on lähteny käyntii :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti