lauantai 26. tammikuuta 2013

wake up in the morning...

Tässä olis visio, millasta tatuointia meikäläinen olis hankkimassa. Tietenkin tuota ehkä tullaan pikkasen  muuntelemaan suuntaan jos toiseenkin. Ei ihan tribaali, muttei mikkää perussettikään. Tykkäilen tosta hirveesti ja on ns. 'listaykkösenä' tällä hetkellä :--D
Eipä siitä sen enempää, piti vaan näyttää tämäkin.

Noh, ette usko, mutta mua ei väsytä kovinkaan pahasti. Niin mitenkä ei väsytä? No, herätyskello soi tänään vartin yli viis aamulla ja arvatkaapa vaan olinko silmät sikkurassa ja solmussa? eheen.
Lätkäsin naamaan viilin, puin päälle ja istuin jäiseen autoon. Niin, kylmään autoon. Ah sitä riemua suoraan aamusta. Ei jumaleishon.
Keittiöllä en ollu yhtään sen pirteempi, mutta en sentää alkanu sekoilee :D Tavarat pysy näpeissä ja aika kulu melko nopeesti. Mun vuoro olis pitänyt loppua kahelta, mutta jäin kolmeen, koska äitiltä loppu sillon työt (ja sain siis samalla kyydin kotio) ja sitte sain korvattua yhden tunnin pois, minkä kähvelsin kun lähin liian aikasin töistä ennen viime vapaita :D Hupsista. No, kaikki on hallinnassa.

Tilasin tässä yks päivä henkkamaukasta vähän vaatteita. Okei, pliis muuttakaa ne tuumakoot perseeseen, koska meikä katteli niitä vähäsen väärin ja tilasin näin ollen XL kokoisia housuja. HMM. Ei muuta ko palautus. Onneks sentää topit ja yks paita oli oikeen kokosia :D ois vähä ärsyttäny.
Vihaan ostaa housuja, täten myös netistä.

Mulla nyt oli taas olevinaa hirveesti asiaa, mutta en sitten keksinykkää :--D laitan tähän vielä erittäin minua kuvaavan piirroksen, minkä tekaisin tässä yks päivä DeviantArtia varten:


noin, ja nyt hellurei :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti