maanantai 30. syyskuuta 2013

Metalingus - Alter Bridge


Oli ihanaa eilen kun iskä pysty heittämään mut kämpälle. Ei tarttenu poukkoilla ympäriinsä linkkiaikataulujen mukaan ja saatiin näin ollen lähteä ajelemaan ihan puol kaheksan aikaan illalla, kaikessa rauhassa. Katottiin ennen meijän lähtöä Xboxin kautta Netflixistä Kummelia. Voi että sitä nostalgiaa ja naurun määrää ! 

Mentiin noukkimaan äiti matkakeskuksesta ennen kun pörhällettiin asuntolan pihaan. Äiti oli tulossa Turusta miun kummien luota ja tietenkin hänellä oli sitten tuliaisia kainalossaan! Sain tuon kauan kuolaamani Gordon Ramsayn kokkikirjan, sekä haisuliheijastimen! Se pääs heti koristamaan mun maiharin hihaan. Tosin onnistuin tänään jo jättämään sen pukuhuoneeseen.. 

Tänään oli kaikessa kokonaisuudessaan oikein mukava päivä! Oli vähän porukkaa poissa ja meitä oli kahdeksan paikalla, plus opettaja. Oli melko rauhallista ja jotenkin töiden tekeminen tuntu hirveen helpolta ja sai vaan sinkoilla paikasta toiseen :D Tehtiin makaroonilaatikkoa (gluteenittomana, vähälaktoosisena, maidottomana ja laktoosittomana), pilahviriisiä, kanakastiketta, porkkanasolmusämpylöitä ja sitruunakiisseliä. Olin taas Juliuksen parina ja tehtiin silleen, että mie tein laatikon ja hää kanakastikkeen. Tehtiin sit yhessä vielä tuo sitruunakiisseli, josta tuli kyllä pikemminkin vettä ku kiisseliä :'D Oli se silti kyllä hyvänmakusta, mutta myyntiin se oli täysin kelvotonta. 

Kämpällä käännyin heti kannoillani ja lähettiin kämppiksen kanssa käymään kaupassa, eipä siinä tänään tainnut muuta ihmeellistä tapahtua :) 

2 kommenttia:

  1. Nyt nää postaukset on ollu todella hyviä! Jatka samalla tavalla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no voi kiitoksia ^_^ ! Yritän parhaani :3

      Poista