torstai 21. marraskuuta 2013

A New Dawn - Mercenary


Kuka muu tykkää syödä pelkkää hunajaa? *nostaa käden ilmaan arasti*
Kukaan tähän asti, keneltä oon eksyny kysymään, ei oo vastannu myöntävästi :D ehkä mää vaan oon yliluonnollinen sokerihiiri.. I dunno, koska siirapit ja kaikki maistuu ihan sellaisenaan :'D ei tee mieli karkkia...

Viime viikonloppuna koitti armoton tylsyys sekä Eino- myrsky ! Meillä oli sähköt poikki komeat 13 tuntia ja meno meni vähän askeettiseksi päivän mittaa, kun tekemisenpuute meinasi iskeä. Varsinkin kun kännykästä loppui heti aamusta akku ja nintendo sano muutaman tunnin pelaamisen jälkeen ittensä irti.
Taloa lämmiteltiin takan avulla ja päivällisellä tarjottiin hiiloksessa paistettua makkaraa ja rieskaa. mmm m!

Linkkimatka oli harvinaisen tylsistyttävä. Musiikkia en tietenkään voinut kuunnella (siinä tilanteessa tuli ikävä omaa vanhaa mp3 soitinta, mikä on hukkunu jo aikoja sitten) eikä iskelmäradion soinnut oikein miellyttäneet metallia kaipaavia korviani :< yhy
Perillä jykylässä paukkuivat ilotulitukset ja sitten Jamppa tuli ja asuntolassa pyörähdettyäni lähdettiin köpöttelemään Kuokkalaan. Ihana kun ei tartte olla asuntolassa, ah. Mieli lepää :)))

No mutta! Katsellaas nyt mitä tuleman pitää! Huomenna lähden aikaseen aamulla kohti Lahtea c: Otan ainakin kameran mukaan niin saan nappailtua vähän kuvia.

Jees, eipä muuta. Heido c: !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti