keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Crazy Love - Michael Bublé


Hei taas!
Päätin tulla pikaisesti pistäytymään tällä puolen universumia, mutta tosiaa, vain pistäytyäkseni.

Tulen lisäämään paljon kuvia luultavasti ensi viikolla, kunhan saan peppuni istutettua paremmin tietokoneen äärelle ja näpit syyhyämään photoshopin kanssa :)
Paljon on kaikkea tässä jälleen ollut siis meneillään. Huomaa hyvin, miten eritahtisia nämä jaksot tuppaa olemaan. Jotkut helpompia, jotkut taas ei. Tämä huitelee siinä välillä. Välillä tuntuu ettei hommat suju ollenkaan ja tekis mieli oikeesti vaihtaa sinne logistiikalle, mutta sitten taas järki ja sisu koputtelee ja hyssyttelee. Äläs nyt viitti tuollatavalla kun tuotanoinniin.

Keskiviikot on kivoja päiviä. Tämmönen tyyni, hengähdystaukoa vaaliva, ihanan letkeä 6 tuntinen. Ensin on liikuntaa ja sitten teoriaa sen verran mitä on. Joskus sitäkin on pitkään ja joskus ei ollenkaan.
Tänään, kuten kuvasta saattanette huomata, oli sählyä. Ja minä onneton halusin välttämättä kokeilla olla maalivahtina. Okei, ei siinä mitään, mutta kun nuo varusteet, mitkä sain hinattua päälleni, oli ainakin 20 kokoa liian isoja, joka suuntaan. Housut olis saanu vetästä vyön avulla kainaloon saakka, eikä sekään olis riittäny. Paita tuntu ihan joltain roskapussilta ja hanskoissa oli reikiä :c
Ja kuten kaikki koulujen yhteiset liikuntavermeet, nuokin tuoksuivat harvinaisen hyvälle. 

Hauskaa oli! Ei siinä mitään ja sain jopa torjuttua useita palloja! Jeah. Musta ei olis ollu paljoa hyötyä kentän puolella, kun en osu sillä hemmetin mailalla siihen palloon. En oo ikinä osunu, enkä tuu ikinä osumaan :D kaikki pallolajit on ihan kirouksia mun päällä. Ei onnistu.

Mutta hey, nyt meen pelailemaan pokemonia! Huomenna lähden kotiin ja perjantaina kohti Hollolaa ! Hannele täältä tullaan! c:

Kirjoittelemisiin ^^ !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti