torstai 7. marraskuuta 2013

The Anomaly - Scar Symmetry


Huhhuh, koulu. Ei voi muuta sanoa.
Teen pari postausta peräjälkeen, laittelen tähän vähän kuvia menneistä päivistä (: Yllä on viime viikonlopun kokkailuista Jamin kanssa. Tehtiin täytettyjä kananrintoja, joide täytteenä oli paprikaa, jalapenoa, valkosipulia, punasipulia, persikkaa ja vähän öljyä. Päälle ripoteltiin curryä , yrttiseosta, suolaa ja pippuria.
Sitte oli myös riisiä ja tomaattiveloute kastiketta. Annoksista tuli vähän sekavia, mutta ruoka oli itsessään aika maittavaa :) ! 

Tänään tehtiin sitten vielä banaanirahkaa. Omassa annoksessani on talkkunaa ja keksi. Jamilla sitten mandariinia ja keksiä :D nam !

Tää viikko on ollu aika hajanainen... maanantaina koulua, tiistaina oli Harjulla tarjoilu (siitä vielä se toinen postaus) ja keskiviikkona nukutti, joten skipattiin koulu. Hups. Ja torstaista sunnuntaihin vapaata... mutta toisin meinasi käydä ja pitikin, mutta eipä sitten.
Meille ilmotettiin paria päivää ennen, että pitäisi mennä pe-su Priimukseen valmistelemaan isäinpäiväruokailua. No vähän paha sitten siinä alkaa mitään suunnittelemaan, kun asuntola meni tänään, torstaina, kiinni, eikä mulla olisi ollut yöpymispaikkaa. Eh, en ymmärrä tätä tiedonkulkua. Opettaja kävi maanantaina luokassa, mutta ei kertonut kyseisestä asiasta mitään. Miksei? No en todellakaan tiedä. Silloin olisi ehtinyt henkisestikin valmistautua ja etsiä vaikka nukkumispaikkaa yms. No, ei sitten. Nyt joudutaan Jamin ja Peppiinan kanssa korvaamaan kolme 9 tunnin päivää Priimuksen keittiössä. Vittu jes! Ihanko ei muutenki olis tulossa kiireinen jakso, kun alkaa kisareenit sekäannosruokajakso. Blöäh auttakaa

okei, nyt seuraavaa postausta! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti