torstai 14. marraskuuta 2013

Awake - Mutiny Within


Pientä taukoa havaittavissa jälleen. Noh siihen on kyllä ihan syynsäkin.
Meillähän vaihtui nyt siis jakso lounaruuista annosruokiin ja voin sanoa että tiputus oli melkoinen. Ensin loikoiltiin mukava 6 päivän miniloma rentoutumalla ja samalla stressaamalla kaikista kouluasioista ja sitten tiistaina pölähdettiinn uudelle luokalle, ihan uusien asioiden pariin. Nuppi on välillä enemmän kuin sekaisin, eikä tää ala tunnu välillä enää niin omalta. Kaikki on niin pirun vaikeeta, pakkautuu päällekäin ja kaatuu niskaan. Tää menis ehkä vielä siedettävän rajoissa, jos tota kisahommaa ei olis tossa korvan vieressä hönkimässä.

Huomenna esimerkiksi kun muut pääsee yhden aikaan koulusta, Jami, Peppiina ja mie jäädään kouluun tekemään vielä toiset keittiötunnit ekojen perään, koska kisatreenit. Ollaan siis kahdeksasta viiteen koulussa. Ja vielä mielenkiintoisempaa tästä hommasta tekee se, että kun asuntola suljetaan huomenna jo neljältä ja mun pitäis jotenki saada tavarat sieltä mukaan. En ihan viittis raahata tota helvetin jääkiekkokassia kouluun aamulla, kun en sitä siellä minnekään lukkojen taakse saa. Lähtis tietokoneet ja piirtopöydät kävelemään aika vinhaa vauhtia muiden takkien liepeiden alla muille maille.
Eikö kuullosta hankalalta? Noh, lätkästäänpä siihen päälle vielä 18 tuntia korvattavaa keittiötä, omia menoja perjantaille, jolloin kisatreenejä pitäisi siirtää sekä se fakta, että tammikuussa koittaa Taitajakisat. Ja sitä ennen käydään 6 viikon topissa ja työstetään niska limassa naudan paahtopaistista viimesen päälle olevia annoksia... ja mitä vielä. huoh

Kaiken tuon päälle mun kroppa on ihan jumissa. Eilen oli liikunnassa sulkapalloa ja niin paljon kuin minä siitä nautinkin, lihakset vähän liikaakin ja nyt jomottaa pakaroita käsilihaksiin niin paljon, että liikkeelle lähteminen tuottaa pientä vaappumista. Ja aamulla kun käveltiin vielä Jamin kanssa Kuokkalasta Priimukselle.. ei huhhuh. Siihen perään vielä keittiötunnit :'D Pikkasen teki hallaa istua välillä syömään ja nousta ylös. Auh.
Oon nyt jonkin verran kävelly tuota Kuokkala-Priimus väliä ja päivässä siitä kertyy koreat 10 kilsaa + kaikki ylimääräset säntäilyt kaupoilla ja koulussa. Liikuntaa siis kyllä tulee harrastettua enemmän kuin tarpeeksi :) Yritän vielä viikonloppuna käydä heittämässä muutamat kevyet lenkit, ettei jää.

Mutta nyt vielä tästä päivästä, jos suonette anteeksi :D
Tehtiin tänään ihan kamalasti kaikkea. Karu fakta tosta tason ja tekemisen noususta iskeytyi vaan päin naamaa ja pikkasenko olin hämilläni. Tehtiin siis tonnikalasalaattia, purjorisottoa, täytettyjä broilerinrintafileitä, currykastiketta ja uunijuureksia. Ja koska kyseessä on annosruokajakso, jokainen sai tehdä oman annoksensa :) Oma salaattiannos onnistu mielestäni hyvin eikä pääruokalautanenkaan nyt niin ryssimiseksi mennyt, kun aluksi pelkäsin.
Mutta ennen kuin saatiin nuo ruuat tuohon lautaselle asti, piti kahlata semmosen paskan läpi ettei ikinä ennen. Jo tunnin alussa olin ihan hukassa, eikä asioita helpottanu se tieto, etten saisi koko jakson aikana olla Jamin tai Peppiinan parina. Ryhmäjako oli niin vammasesti järkätty, ettei mitään rajaa.
Olin Roosan ja Timon parina tänään ja meijän yhteispelit suju ihan hyvin ainakin omasta mielestä :) Jaettiin hommat tuntien alussa ja alettiin hissukseen misaamaan tarvittavia aineksia. Itse otin hommaksi salaatin ja currykastikkeen tarvikkeiden keräämisen. Tein myös myöhemmin risoton. Ensimmäistä kertaa tein kyseistä ruokaa ja se vielä onnistu! Monta kertaa oon kuullu, että risoton tekeminen on vaikeeta, mutta en nyt tiiä D: Kyllä sen ryssiäkin voi jos haluaa :D Mutta välillä tuntu tunnilla tosi tuskalliselta, kun hommaa oli paljon, paljon enemmän kuin ennen ja välillä ei tienny yhtään mitä piti tehdä seuraavaks. Onneks meillä oli tosi hyvä opettaja, Matti, niin kukaan ei ainakaan jääny vaille ohjeistusta.

Kokonaisuudessaan tosi sekava ja haastava päivä... huomenna on kuulemma vähän kevyempää settiä tiedossa. Sinänsä tuo tieto ei auta yhtään, kun tietää, että on itse pitemmälle päivää keittiössä vääntämässä annoksia.


Loppuun vielä yksi turian minkä värkkäsin viime viikonloppuna. Piirtäminenkin on saanut kauheasti taukoa kun en ole asuntolalla enää niin kamalasti :c

Seuraavaan postaukseen! Heipparallaa :) ps. pian nähdään murunen ♥ c:2 kommenttia:

 1. Tooosi kiva blogi sulla ! c: Mulle on jääny vähän epäselväks, ootko ton Jamin kanssa yhessä ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ! ^^
   Kyllähän myö ollaan c:

   Poista