torstai 21. marraskuuta 2013

Lights - Mutiny Within

Keittiötunneilta 18.11.Tehtiin:

Erilaisia kasvisruokia
Marja/hedelmähyytelöitä
Sienisalaattia
Possunpaistia
Naudanpaistia 
PippurikastikkeitaKisaharjoitukset 15.11. Tuossa vähän kisatreeneistä kuvia. En jaksa nyt sen enempää selitellä, mitä myö oikeen siellä tihrustettiin, mutta tuossa vähän ideaa teille, mitä ihmettä me siellä oikeen duunattiin. Minun omat annokset on noista yllä olevista ylin ja alin. Keskimmäinen oli opettajan tekemä malliannos, mistä saatiin kattoa, että mitenkäs näitä komponentteja voisi lautaselle asetella.
Tuo oli yllättävän hauskaa, kun ei meille annettu mitään sen kummempia rajoituksia asettelun kanssa. Saatiin pistää oma mielikuvitus käyntiin.

Ite olin ihan tyytyväinen noihin annoksiin, mutta tuossa alemmassa ärsytti, kun tuo kastike karkasi noin lähelle reunaa... Nyt se näyttää vähän soikealta tuo kokonaisuus. Ja ylempi on vähän sekanen, kun tuolla lusikalla on pikkasen hankala levitellä tota kastiketta ympäriinsä. Sitte siitä tulee tommonen katkonainen ja sottanen, kun ei oo tekniikka hallussa.

Olihan tuolla harkoissa ihan kivaa, mutta ei toi kisahomma ihan ollutkaan semmoista, mitä mun pää olisi kestänyt. Ehkä joskus sitten vielä kokeillaan uudelleen :) Kun ollaan kasvatettu osaamista ja itsevarmuutta !

Laitan vielä toisen postauksen tähän perään, missä on lisää kuvia. Kommentoikaa jos on jotain mielessä! c:

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti