sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Go On, Say It - Blind Pilot

Asiallinen kuva mun työvaatetuksesta. Saatiin keittiöltä käytettäväks tuommoset siistit mustat essut ja ruudulliset esiliinat. Tuntuu ihan ko olisin Priimuksen ykkösvuode opiskelija :''D Niillä on nimittäin musta-valkoset kokkiasut.
Huomatkaa muuten rapukeittoon sotkettu kokkitakki... haistan vieläki sen liemen .__. 
Jamppa anto evääks porkkanakakkua c: ♥
Äiti sano, että mulla on menossa joku 'pesänrakennusvimma'. Jotexin kuvastosta ruksailtiin mattoja ja verhoja, pyyhkeitä sun muita tekstiilejä, kuten myös anttilasta ja henkkamaukasta. Mä vaan niin odotan sitä, että päästään sinne omaan kämppään.. joskus mahdollisimman pian ,__, en kestä
Lisää äitin neronleimauksia; meillä ku Jamin luona tulee aina välillä kaikennäkösiä särkyjä ja jomotuksia, niin tuopa keksi tämmösen ratkaisun! Lääkelaatikko ! Ihanaa :') ♥

Ompas kummallista olla kotona. Heräsin yöllä muutamaan otteeseen, ku Riia nuoli mun leukaa ja mietin, et mitäs toi täällä tekee ja missä Jami on? Sit muistin että ainiin joo, kotonaha tässä maataan. Äiti ilahtu ikihyviks tästä visiitistä ja teki mulle eilen illalla komeat täytetyt croissantit ja - ah - täysmaitoon kaakaota. Omnomn. Söin itteni vähän ähkyyn.. oli niin hyvvää c: 

Käytiin saunomassa ja sitte istuttiin sohvalle kattelemaan kuvastoja ja tsekkailee selviytyjiä. Sitäkää telkkariohjelmaa en oo jaksanu kattoon moneen vuoteen. Ja tiiän just tarkalleen miksi en. Sinne valitaan aina kaikki barbiennäköset hoikat, atleetiset ja isotissiset naiset keikuttelemaan takapeilejään ja nuolemaan niitä miehiä, jotka on ihan samaa luokkaa: on sikspäkit, hauikset, tukat kammattuna ja axen voi haistaa ruudun toiselle puolelle saakka. Tuommosissa erämaaohjelmissa en oo ikinä osannu miettiä, että naiset pärjäis. En tiiä miks, onha Selviytyjissäki naiset voittanu, mutta ne on oikeesti ollu aika kovia tyyppejä. Yleensä se on se miespuolinen, joka viimesenä kalastelee puukepillä kaloja turkoosista vedestä iha rambona ja vie mammonat kotiin. Sit ostetaann urheiluauto ja juoksumatto. Ne tärkeimmät.
Heti ku eka täysin meikattu naikkonen aukas suunsa ja alko kitisee, kuinka noi varasti meijä kirveen *ini ini*, mun ois tehny mieli laittaa telkkari kiinni. Kyllä ne ainaki valittaa osaa ja sitä ne ei kainostellu ainakaa tekevänsä heti ekasta jaksosta lähtien. Miehet otti pelin haltuun, piste. Myöhemmin leirissään ne uikutti toisilleen ja miehille, kun eivät osanneet tehä tulta. No eka ne yritti sitte mennä bikineissä heilumaan sinne miesten leiriin ja kinuamaan, että voisko joku tulla sytyttää heille nuotion. Mua vaan huvitti, kun ne ukot sano siinä, että ei heitä hetkauta pikkuvaatteissa keinuvat naiset, joten saavat kärsiä. Eipä siinä sitte muu auttanu, ko naiset kävi yöllä varastamassa kekäleen miesten leirin notskista. Hohhoijjaa. Kukaan ei tainu käydä partiossa...?

No okei, en oo varma oisinko itekkää saanu nuotiota syttymää ilma tulitikkuja, kun ei niilläkää meinaa onnistua :D Mutta nyt ei ollukaa kyse musta, vaan mun ärsytyksen aiheuttajista.

Hei Jami kirjotti ihanasti esittelyn itsestään! Mitäs mieltä olitte? c: Kiitos Jambu ♥! Varmasti tulee liittymään näihin blogikirjotuksiin useamman kerran tulevaisuudessa, kun ei ainakaan sanonut, etteikö mukavata ollut. :D jeij!

Kauheen harmaata muuten ulkona. Ihan perseestä. Varmaan kohta kuukaudenpäivät menny siitä kun viimeks näin auringon paistavan päivällä. Tai sitten oon ollu niin tiiviisti sisällä, että oon missannu (yyyyyyyyyy77777777777u <- Ralla kirjotti teille terveisiä) koko kauniin sääilmiön :D 
Toivottavasti tulis pian vähän paistetta, kun muuten ei kyllä kevättä oikeen jaksais odottaakaan. 

Tänään lähden takasin Jyväskylään illalla, kun Jami pääsee yhdeksältä töistä :) sitten vielä viettämään yhtä vapaapäivää kaikessa rauhassa :)

Kirjoittelen huomenna siis mitä luultavimmin lisää :) !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti