maanantai 13. tammikuuta 2014

Runaway - Mat Kearney


Hei taasen :) Tämmöinen pieni postaus tästä päivästä, kun semmoistakin on joskus pyydetty. 
Ihan joka kohdassa en kameraa kerennyt käyttämään, koska ulkona oli kertakaikkiaan niin perkeleen kylmä. Siltakuvia ottaessani sormet kerkes kolmen kuvan jälkeen jo punertamaan ja huutamaan apua. Mutta joo! Tsekataas mitä tänään tapahtui :)

Kuvat on vähän väärässä järkässä, mutta ei se nyt mitään. Aamulla Jami lähti yhdeksäksi työmaalle ja meikäläinen jäi nukkumaan lämpöisten vällyjen alle. Perjantaista on enää kolme viikkoa harjottelua jäljellä!! jeah ! En minä oikeen muuta kerennyt tekemään kun syömään ja jumittaa netissä. Tuossa on muuten kuvaa pikkuisen tästä pienestä huoneesta, missä asustellaan. Seinän takana on vielä keittiö, mutta siitä en kehtaa kuvaa ottaa, kun on syystä jos toisesta hieman törkyinen (ei siis meidän takia :D ). Meidän lisäksihän tuolla asustaa omassa huoneessaan yks jätkä, mutta ei siitä sen enempää..Toin tänne nuo asuntolan kämpässäkin olleet verhot, tai puolikkaat. Kivasti päästää valoa läpi, toisinkuin ne edelliset, kellertävät 'rinsessaverhot', miksikä Jami niitä nimitti.  Kun kello löi vartin yli kolme ja lähdin köpöttelemään keskustaan. 

Odottelin Paviljongin ulko-oven lämpimämmällä puolella (kiitos ovikortin <3), etten ihan jäätyisi. Jamin ilmestyessä käveltiin kaupoille. Tavoitteena oli löytää Jampalle uudet - järkevänhintaiset - farkut ja talvitakki. Hyvin kävi, sillä löydettiin molemmat! Farkut napattiin Seppälästä ja kuvissakin näkyvä ihanan paksu takki henkkamaukasta. Oli komeat -70% alet, niin tuo takki taisi maksaa neljänkympin sijasta vaan 12€. Aika hyvä diili :D
Itse ostin vaan uusia meikkisieniä, kun edellinen alko vetämään rajusti viimesiään. Tultiin sitten bussilla takaisin Kuokkalaan ja käytiin kaupassa. Ostettiin ruokatarvikkeita ja Jamille hiusväri :D 

Kämpällä purettiin ostokset ja  mää aloin värjäilemään tuon yhen kuontaloa. Kolmannen kerran ikinä toisten hiuksia värjänneenä voin sanoa, etten ihan totaallisesti feilannut :D korvat ja otsa ottaa joka kerta pakolla osumaa, kun ne kumihanskat on niin epäluonnollisen kokosia... Nyt on tukka pojalla taas musta and looking good c: 

Huomenna meikä palaa takaisin työmaalle ja Jamppa jäi tänään kahden päivän vapaalle. Yhy. Minun seuraavaan vapaapäivään on viisi päivää. Silloinkin on kaks päivää aikaa olla tekemättä mitään! :D ihanaa ihanaa. 

Ainiin, pitää vielä kertoa yks juttu mikä tapahtui eilen, kun olin tullu Saarijärveltä bussilla. Odottelin, että Jami pääsis töistä, noin vähän ennen yheksää. Istuin siinä ja kattelin pewdien videoita. Sitte yks about mun ikänen tyttö tulee kysymään multa, että onko mulla visa-korttia, millä vois ostaa junalipun automaatista. Vastasin että joo, et eikö sun kortti toimi/ eikö hänel oo sitä mukana? Ei ollu ko hää ei tienny että lipunmyynti oli jo kiinni. No minä ostin hälle sitten liput ja sain käteisenä sen hinnan takasin. Tuli pikkasen hyvä mieli :) ! Tiiän kyllä tunteen, kun tulee joku mutka matkaan... 
Hän oli kysynyt yheltä mieheltä samaa asiaa ennen mua, mutta kyseinen henkilö ei ollut suostunut ja vaihto istumapaikkaa vähän loukkaantuneen näkösenä. Ehkä siinä oli joku syy miksei voinu tyttöä auttaa, tai sitten vaan oli pihi. En tiiä, enkä ala tuomitsemaan, mutta jos en olis ollu siellä niin sen tytön matkanteko olis tyssänny ikävästi :/ matkakeskuksessa ei nimittäin ollu montaa ihmistä minun lisäks. No onneksi kävi miten kävi :) ! 

Oi että, nyt pitää pistää moate. Palaillaan ! :) 

2 kommenttia: