perjantai 31. tammikuuta 2014

Pumping Blood - NONONO /


Swagetti yologneset kaikille ! Täällä ollaan ihan muuttohöyryissä :D !

Kaiken kiireiden keskeltä en ole ehtinyt repäistä aikaa tänne kirjoittamiseen, mutta nyt kun viiden päivän työputki on vihdoin katkaistu ja kolmen päivän vapaat aloitettu riemunkiljahduksin, saatan jopa kirjoitella tänne hieman useammin :) Oman koneen nostaminen syliin ja istahtaminen sängylle on myös todella työlästä, tiedättehän ? :'D

No kuitenkin, ladies and gentlemen, täällä ollaan taas ja aivan muuton kynnyksellä, valmiina siirtymään uuteen vanhaan kämppään ja aloittelemaan uutta vaihetta elämässä c:  ! Huomenna kymmenen aikaan aamupäivästä, suunnataan nokat kohti uutta asuntoa porukoiden, Jamin ja täyteen ahdetun skeidan voimin ! Kotoa on nyhdetty kaikki tarpeellinen ja vuosien saatossa kasattu tavara, joiden seassa muunmuassa muumiastiastoa, tekstiilejä, säilytyslaatikoita, siivoustarvikkeita sun muuta asuntoon olellista tarvikkeen tynkää :)
Siellä sitten maalaillaan vähän lattialistoja ja ovi uudestaan, poraillaan seiniin verhotankoja, siirrellään jääkaappi oikealle paikalleen ja aletaan pikkihiljaa täyttelemään kaappeja ja huoneita laatikoilla. Pikkuhiljaa aletaan sitten niitä purkamaan kun siellä käydään piipahtamassa. Lopulta roudaillaan sisälle sohvat, pöydät ja sängyt helmikuun alkuviikoilla c: Huomenna pääsee ehkä jo laittamaan astioita kaappiin, oi että!

Jami lähtee huomenna töihin vietettyään tänään köllöttelypäivää ja neljän maissa yritetään lopetella hommia ja lähteä kotia kohti. Käyn kipaisemassa tosiaan kotona pesemässä pyykkiä ja ehkä saunomassakin, oh ♥ Otan kameran mukaan niin otan vähän kuvia kämpästä ja kotona kissoista ja talvimaisemista ! :)

Jami oli ihana eilen illalla, kun olin iltavuorossa nauttimassa salaattia ruokatauolla. Hän sano, että täälläpä oottaa yllätys! No minä aattelin koko loppuillan, että mitä se on keksiny ja päähän juolahti jos jonkinmoista ajatusta. Kissanpennuista herkkuruokaan...
Noh, pääsin kahdentoista maissa kämpille ja en ehtiny ottaa ees takkia päältä pois, kun Jami jo nyki hihasta 'tuu ny äkkiä kattoo'- elekielellä ja koiranpentuilme päällä. No minäpä menin ja siinä ne sitten oli, yöpöydällä, kynttilöiden välissä sydämen uumenissa; meijän uuden kämpän avaimet ,_, mulla pääs ihan pieni itku siinä välissä, kun yritin vakuuttaa itelleni, että nyt me päästään lähtemään täältä hajuloukusta, omaan rauhaan ihan keskenämme ♥ 
Nyt jaksaa vetää ton topinki loppuun asti, kun tietää, että pääsee laittamaan omaa kotia ja nauttimaan sitte siitä :)

Tänään käytiin vielä siellä kämpällä puhelinten taskulamppujen valossa ihastelemassa sen kaikuvaa tyhjyyttä ja pohdiskeltiin, minne laitettaisiin mahdollisesti sohvaa, sänkyä ja tietokonepöytää. Löydettiin keittiönkaapeista vanha kahvinkeitin, joka kyllä lentää roskikseen huomenna heti ensitöiksi :'D ihanaa kun jätetään ylläreitä...

Minun lörpöttely loppuu nyt tähän ja annan koneen  Jampan haltuun :) Hän höpöttelee tähän jotain mukavia teille, kuten aina ^^ Huomiseen ! 


Heissatirullaa!

Saija anto koneen mun haltuun ja nyt pitäs höpötellä tähän jotain mukavia.
Tosiaan, pääsee pois täältä reppanoiden kämppisten ääreltä ihka uuteen oikeaan kotiin, jossa kämppis tulee olemaan vailla vertaa! (: Kaksi vuotta vierähti siivoten muiden sotkuja ja jälkiä, sekä puolet tuosta kestäen kannabiksen hajua, sienten kuivailua uunissa ymsyms muuta kivaa. Opiskelijasolut <3 Elämä antaa, elämä ottaa. 

Huomenna vähän kevyttä muuttopuuhaa kuten Saija mainitsi. Tarkotus ois ilmeisesti myös hieman maalailla kulumia pois yms. tavaroiden järjestelyjä. Suuremmat kamat saadaan täältä minun kämpältä siirrettyä torstaina, kun saadaan isompi auto avuksi. Sen jälkeen paluuta tänne ei enään ole.

Muuten elämä kulkee kodin ja työssäoppimisen välillä tällä hetkellä. Saijaa näkee päivittäin vilaukselta, mutta pian alkaakin loma. Ah, kaksi viikkoa. Ainakin. Tulee tarpeeseen. Saa kaiken muuttohulinan alta pois ja pääsee asettumaan kodiksi heti muuton alkuun kaikessa hiljaisuudessa. Ja tänään sanoin Saijalle viisauden siitä, että jos joskus on mahdollisuus töihin, niin siitä ei kannata kieltäytyä. Esitin sen seuraavalla tavalla:
"Mieluummin tekee niitä hommia mitä saa, kun niitä mitä ei saa, ni niitä ei sit tee" -Jami 2013
Raamattukin pudotti sivunsa tuon lauottuani.

Nyt kuitenkin olisi aika ruveta tarkkaileaan silmäluomien sisäpintaa, josko sieltä vajaan 9 tunnin aikana jotain löytyisi! Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti