sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Ja pääsiäistä ! Osa 1.


Lisää pääsiäispostauksia! Täältäkin suunnalta, kyllä vain. Meidän lomailu on mennyt ihan kivaisasti, paikkakunnalta toiselle loikkiessa. Tultiin eilen iskän kyydillä Saarijärveltä Jykylään, kun ei busseja kulkenut oikein siihen aikoihin kun oltaisiin kaivattu.
Aloitettiin heti kotiin päästyämme tuon pääsiäisruuan valmisteleminen renssaamalla tuo pirun espanjalainen lammas ja pistämällä se marinadiin yön yli. Uskokaa tai älkää, mutta tuon lihan siistimiseen meni kokonaiset kaksi tuntia, ellei jopa vähän ylitse. Kyllä siinä ärräpäät lenteli, kun oli niin naurettavan muotoinen ja ihan täynnä kalvoja koko köntti.
Seuraavana päivänä tehtiin sitten safkat loppuun ja paikalle saapuivat myös molemmat isoveljet ja iskä. Tarjolla oli myös timjamiperunoita, jonkinmoista punaviinikastiketta, öljypohjaista perunasalaattia ja tietty lammasta. Ruoka maistui kyllä yllättävän hyvältä! Harmitti vaan, kun lammasta tuli kaiken kaikkiaan hirmuisen vähän, koska kalvojen takia hävikkiä tuli siitä 1,5 kg varmaan puolet. Kissat pääsevät sillä sitten herkuttelemaan.

Käytiin Samin ja Jamin kanssa kävelyllä, ja meidät otti vähän matkan päästä kiinni myös äiti Riian ja Rallan kanssa. Kissat lähtee aina lenkille mukaan, kun niitä pyytää. Hömelöt :D Ne juos pitkin pientareita, kurnuttivat ja miukuivat toisilleen. Ralla kaahasi meijän edellä ja Riia laahusti perässä. Mokoma möllykkä :D Otin paljon kuviakin ! Harmi vaan kun sää oli noin harmahtava. Välillä ripsautteli vettäkin. Kirjoitan noista mummun 80v- synttärijuhlista seuraavassa postauksessa, ettei blogger potkase tyhjää kuvien tsunamista.. ! Adjöö !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti