maanantai 14. huhtikuuta 2014

Säkkituoli!!1

 
Almasta oli paras vaihtoehto tunkea  nukkumaan meikäläisen farkkupöksyihin. Höppänä :)
Viimeisimmät tilaushevoset. Ylempi vielä harjaa ja korvia vailla valmis informaatiokatkoksen takia. Eiköhän se tästä kohta valmistu! Hintaa tällä parivaljakolla per kipale on 33€.
 
Kauhean ankea keli ollut nyt jo hetken! Mihis se kevät katosi? Ihanko oltais pakitettu takaisin syksyn portaille. Voivoi...
Tänään kun pyöräilin kaatosateessa kotiin Viitaniemestä olin ihan sukkia myöten likomärkä :'D Mutta jotenkin moinen ei haitannut yhtään. Olisin voinut pyöräillä hitaamminkin. Asfaltti tuoksu niin kivalle ja tuli semmone raikas olo. Nauratti ihan ilman mitään syytä. Kotona sitten pääs lämpöseen suihkuun :)

Tänään saapui tuo säkkituoli! Odotin et se olis ollu vähän kookkaampi, mutta on muuten pehmonen c: Saa nähä kaua menee että kissat repii siihen reiän ja sitte ihmetellään, että mistä näitä styroksipalloja oikeen ilmestyy...

Alotin eilen myös tekemään Almalle valjaita, ihan vaan hetken mielijohteesta :D Homma tyssäsi kuitenkin noiden avainrenkaiden puuttumiseen. Pitää käydä kaupungilla hommaamassa lisää :) Jospa me kesällä lähettäs noide urpojen kanssa seikkailemaan ulos..!

 

Ja lopuksi kakka kuva uuden sohvan nurkasta. Otan paremman kuvan kun on vähän kirkkaampi keli ulkona! :)

Tänään oli siis hei eka keittiöpäivä pitkään aikaan! Meillä on tosi pätevä, tiukka ja reilu opettaja, joka heti kättelyssä oli meijän mieleen. Kerranki joku jolla on tarpeeks jämäkkä ote, rehellisyydellä peritään maa, on reilu ja silti vaativa. Epäonnistua saa ja välillä pitääkin. Ja kun parhaansa yrittää niin se riittää. Mua jännitti kamalasti ohjeistustunnilla, kun oli jotenkin tumpelo olo niin pitkän tauon jälkeen. Tärisin vielä keittiössäkin ja töiden alkuunsaaminen oli jotenki helvetin hankalaa. Olin Heikin pari (muuten oisin ollu Jamin, muttako porukkaa oli pois) ja meijän piti tehä sienimuhennoksella täytettyjen lehtipihvien, risoton ja jälkiruoan lisäksi caesarsalaattia. Opettajan unohduksen ja oman kysymättömyyden vuoksi alettiin myös työstämään kyseiselle salaatille sitä kastiketta, mikä lopulta kostautu kivasti ja haukkas ison palan meijän aikataulutuksesta...
Tunnin lopussa tehtiin risotto ja jälkkärit loppuun kun oltiin syöty ja muut siivos jo keittiötä.. hups.
Kokonaisuudessaan tosi hyvät tunnit, sopiva tahti ja aivan uskomattoman ehana opettaja! Paras ehkä tähän mennessä :) Ei antanut aihetta tuntea mitään häpeää tai ns. noloutta siitä, että omat aikataulut oli menny sykkyrälleen ja hommat veny pitkiksi. Pikemminkin antoi tuntea onnistumisen tunteen siitä huolimatta ja kehu vielä kaupan päälle! Taputtelua selkään ja ei huolen häivää. "Epäonnistuminen on sallittua. Positiivinen asenne kannattaa aina. Negatiivisuuteen ei kannata tutustua, ainakaan minun tunneilla."

Kaikenkaikkiaan tehtiin herkullista ruokaa, opittiin taas vähän lisää uutta ja nyt kelpaa huomenna mennä kouluun vartin yli 12 ;);) 

Ja jamilla näköjään hajos puhelin :'D äh8 kommenttia:

 1. Hei miten oot saanut ton ominaisuuden blogiin,että aina kun vie hiiren pois kuvan päältä niin kuva tulee ``vaaleemmaksi`` ?:)
  http://lifeisadreamsoenjoyit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koodikielella.blogspot.fi/2013/07/haalenevat-kuvat-eli-alphafiltteri.html tuolta löytyypi :)

   Poista
 2. Oi vitsi mäki haluun säkkituolin!! Paljon makso? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on älykivoja! toi tais maksaa jtn 20€ luokkaa ellei vähemmänkin :)

   Poista
  2. Mistä te niin halvalla saitte? :o

   Poista
  3. Öää oisko ollu anttilasta :D

   Poista
 3. Hei en muista onko täällä ollut kämpän esittely -postauksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole tainnut maalausurakan jälkeen tuommoista ollut! Voisinkin semmoisen tekaista seuraavaksi :) !

   Poista