sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Uusi ulkoasu !


Terveppä terve kaikille !

Ulkoasu vaihtui lennosta, monen tunnin tappelun ja pähkäilyn jälkeen! Mitäs mieltä ootto? Onko ihan karmia? Siedettävä? Ainakin melko neutraali! Ei hypi silmille  tai sen sellaista.
Hei tietääkö joku minua viisaampi, miten saan keskitettyä tuon navipalkin mihin olen lisäillyt nuo 'minä ite' tms kohdat? Vai jököttääkö se nyt ainiaan tuolla vasemmassa reunassa? :c Viisauksia saa jakaa!

Viikonloppu meni taas. Täälläpäin siihen sisältyi isoveljen vierailu, American Dinerissä syöpöttelyä, valvomista, bussilla reissailua, kotona köllöttelyä, saunomista, puiden kantoa ja tietenkin sitä ruuanlaittoa! Käytiin Jamin kanssa myös lenkillä, harmi vaan, että sää oli ikävän harmaa ja tuuli melkein tiputti hiukset päästä. Kissat ei innostunu tällä kertaa raahautumaan perään. Taisi olla hölkkävauhti liian raju :D
Kotona meitä odotti yllätyspussukat, joiden sisältö on tuossa pöydällä levitettynä, eräässä kuvassa. Sietähän löytyi vaikka mitä pääsiäistipuista sukkiin. Kaikkein hienoin oli kuitenkin tuo veitsisetti, Hasaki- merkkinen. Tulee varmasti käyttöä noille kotosalla.

Mitä mieltä ootte tosta kirppis- osiosta? Mulla on nimittäin jonkin verran semmoista tavaraa ja vaatetta, mitä en enää  tarvitse. Olisiko teillä kiinnostusta edullisiin, hyvin pidettyihin ja siisteihin vaatekappaleisiin tms? Kirppispöytää en jaksa alkaa mistään varailemaan, kun tavaraa ei sentään ole laatikkokaupalla. Kertokaa kiinnostukenne niin yritän kyhätä jonkimoisen lajitelman noista jutskista :)

Tällä kertaa ei tämän kummempia, huomenna pitäisi kahdeksan aikaan olla jo tekemässä kemian koetta. Ei oikein nappaa...

2 kommenttia: