keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Rati riti rallaa

 
Eilen herkuteltiin tämmöisellä ruualla. Ei me yleensä arkena oikeastaan tehdä tämmöisiä pieniä satseja ruokaa, kun isolla keittokattilalla pärjää melkein koko viikon. Nyt piti kuitenkin pikkuisen tyhjentää tuota pakkasta ja tämmöistä sieltä sitten tuli:

n. 500 g kirjolohta
1,5 dl basmatiriisiä
n. 150 g wokkikasviksia

Loheen paistoin pinnan pannulla voissa, heitin päälle suolan ja kippasin rasvattuun uunivuokaan. Uunissa 200 asteessa n. 10 minuuttia, kunnes sisälämpö 60-68 huitteilla.
Sitten kiehautin veden, heitin riisit sinne ja keittelin hiljalleen valmiiksi. Siinä sivussa kun kala alkoi olla valmista, paistoin kasvikset ja voilá. Dinner is served. Jokin kastike olisi tietenkin ollut ihan jees, mutta kala oli onneksi todella kosteaa ja ihanan pehmoista, että korvasi jotenkuten soosin paikan :)


Ihanaa! Blogi täyttyy taas kissakuvista ! Hurraa!
Voi vitsi, lumet suli pois. Juuri kun kerkesin innostua, että pikkuisen tulisi valoa näihin päiviin. Ei sitten. Ei väkisin. Aamuisin masentaa lähteä kouluun talsimaan loskassa ja vesisateessa, kun sen sijaan voisi hipsiä hiljaa lunta ja ehkä aurinkokin paistaa pikkupakkien lomasta. Ja taas paranee tottua siihen, että herätessä on yhtä pimeää kuin koulusta päästessä. *Huokaisu* Toivottavasti jouluna olisi lunta, muuten uutena vuotena rakettienkaan ampumisesta ei tule yhtään mitään.

Huomenna olisi ulkomaantopin haastattelu, keskellä päivää. Voi jukra. Mulla ei oo mitään hajua mitä siihen 40 minuuttiin sisältyy ja mihin siellä kuraattoriakin tarvitaan. Kai se mittaa mun henkisen järjentason ja että oonko sopiva ulkomaille lähetettäväks :D no ei vaines, ei mitään hajua. Koulussa on menny ihan jeesisti. Perjantaina olisi tulossa eka matikankoe, geometriasta, ainoasta aiheesta josta ymmärrän jotain. Pii kertaa r toiseen vai miten se meni. Onneks saadaan käyttää kaikkia monisteita, hell yeah kyllä mä läpi pääsen ! Toivottavasti. Jamilla ei oo mitään ongelmia kyllä matikassa ja oon siitä niin katkera. Jätkä kirjottaa kynä tulessa joka tunnilla kakspuolisia monisteita valonnopeudella ja chillaa lopputunnin kun kaikki tehtävät on tehty kymmenessä minuutissa ja vielä ihan oikein. Voi luoja näitä luonnonlahjakkuuksia. 


Mulla ei nyt tähän hätään vielä ole enempää kuvia niistä Tuurin ostoksista, mutta tuommoisen seinätarran ja oikealla näkyvän valko-keltaisen tyynyliinan sieltä ostin  (ainakin :D ). Yritän parsia kokoon muut ostokset tässä... joku päivä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti