maanantai 3. elokuuta 2015

Ralleja karkuun !


Tulin eilen tätini kyydillä takaisin Jyväskylään, vaikka alkuperäinen ajatus oli tulla äidin kyydissä vasta tänään. Oli tosi mukava päästä rallihälinästä Saarijärvelle,  nauttimaan hiljaisuudesta - ja runsaasta sateesta sekä ukkosesta. Latvalan ajoa kuunneltiin silloin tällöin radiosta, mutta eipä se voittaminen yllätyksenä tullut! Hyvä Suomi ! Roomeo jäi vielä nauttimaan ulkoilusta ja maalla olosta vielä viikoksi, ja sillä aikaa minä saan viettää hetken kissankarvatonta - sekä hiekatonta viikkoa. Tänään siivosinkin koko huushollin, kyllä nyt on taas siistiä! Ei tarvitse tallustella villakoirien ja hiekanmurujen päällä.

Kotona kävin Roomeon kanssa pihassa mustikassa, nyhdin pensasmustikkapensaan helmoista rikkaruohot, istutettiin isän kanssa vadelmapensas ja käytiin saunomassa. Päivät menivät Housea tuijotellessa sekä myös ommellessa. Uloskaan ei viitsinyt moneen otteeseen mennä, kun vettä  sateli runsaammanpuoleisesti. Ruokaakin ennätin sisällä löhöillessäni tehdä, nimittäin kasvisgratiinia. Aikomuksena oli myös taikoa jonkinmoista lehtikaalirisottoa, mutta tuota gratiinia tuli niin mahottomasti, että sillä elettiin koko viikonloppu ! Oli kyllä ihana mennä kotiin, on se aina yhtä ihanaa. Vielä kun joskus saisi taas Jamin mukaan niin olisi ihan täysi kymppi.

Kyllä eilen väsytti vaikka mittään en ollut kotona tehnyt. Simahdin jo kahdeksan aikaan ja heräsin aamulla samoihin aikoihin. Huhhuh! Noh nousinpas sitten tikkana ylös ja aloin siivoilemaan kämppää tasaiseen tahtiin. Jami heräili kymmeneksi töihin ja lyllersi paikasta toiseen hääräilemiseni seassa. Hänen lähdettyään töihin imuroin, luuttusin ja hinkkasin koko asunnon puhtaaksi, listoja ja kukkaruukkujen alusia myöten. Olen tullut äitiini tämän siivousvimmailun kanssa, ei mitään epäilyksiä sen kanssa!

Äidistä puheen ollen! Kävimme tänään shoppailemassa Palokassa ja sieltä tarttui mukaan muun muassa Clash Ohlsonilta (karmea kauppa, ei pitäisi minua päästää sinne ollenkaan) hilloja varten muutamat suloiset purnukat ja niihin mustia tarroja, (joihin pystyy kirjoittamaan liidulla) sekä suloinen taskukalenteri, joka muuten tulee nyt tarpeeseen kun syksy sekä työt alkavat rullailemaan! Lisäksi ostimme Sinellistä pikkuisen askartelutarvikkeita (saakelin kallis kauppa sanon minä) ja kipaisimme ostamassa ruokatarpeita. Kävimme myös lounastamassa Caffitellassa.


Aiheesta kukkaruukkuun. Olen tässä jo jonkin aikaa painiskellut oman pukeutumisen ja sen oman tyylin etsinnän kanssa. Mielessä on myös pyörähtänyt stylistilla käynti, missähän semmoista toimintaa löytyisi?

Olen vähän niinkuin kolikko; minulta löytyy kaksi puolta;; se wnb- naisellinen ja rennonrempseä. Vähän aikaa sitten ostin H&M'ltä ensimmäiset rihkamasormukset ja jotenkin aina kun sujautan hopeisia rinkuloita sormiini, käsille tulee paljon sirompi olo? Vaikka tosin nakkisormeni pikkuisen ehkä pursuavatkin sormusten lomasta, hehheh, mitäs pienistä!
Tykkään hirmuisesti pitää villatakkeja, pitkäketjuisia kaulakoruja sekä yksivärisiä paitoja. Slim- ja low waist farkut ovat myös vakkarikäytössä - korkeavyötäröisiä farkkuja en voisi harkitakkaan, sillä niiden vyötärö löytyisi pian meikäläisen kainaloista. Terveisin lyhytkroppainen. Oikeanmallisten housujen löytyminen on myös itselle oikea taistelu aina vaatekauppaan eksyessäni. Normaalipituiset housut tuppaavat olemaan aina sen 15-20 cm liian pitkiä ja ainoa malli mikä aniharvoin istuu on juurikin nämä pillifarkut, matalalla vyötäröllä. Nilkkapituisia housuja olen yrittänyt etsiskellä, mutta viimeksi kun semmoisia kokeilin, 34 koon pöksyt eivät istuneet mistään kohdin oikein mitenkään. Hmm. Pituutta minultahan löytyy siis 151 ja puolikas sentti, joten melkeinpä kaikki vaatteet mitä vaatekaupoissa sovitan, ovat aina joko liian pitkiä tai liian suuria muuten vain. Normaalit t-paidat, colleget ja hupparit. Olen alkanut ostamaan normaalia lyhempiä t-paitoja (napapaitoja??), sillä ne eivät yllä reisille saakka, kuten muut paidat. Collegen näyttävät päälläni small- kokoisina enemmänkin M-XL kokoisilta, enkä jaksaisi niitäkään aina alkaa pienentämään (poikkeuksena se Metallican huppari, se on aarre). Monet ovat myös kehottaneet käymään katselemassa lastenosastolta vaatteita, mutta sieltä harvoin löydän mitään sellaista, mitä haen, vaikka tarjonnat ovatkin melko samanlaiset aikuisten- sekä nuorten puolella.

Kotona viihdyn enimmäkseen löysissä vaatteissa, hih, kukapa ei? Haaremit, collarit, legginsit, keikkapaidat ja villapaidat/ takit, ehdottomia lemppareita. Rakastan vaatteissa sekä rauhallisia, että räikeitä värejä. Tällä hetkellä olen tykästynyt hopeaan, harmaaseen, sinapinkeltaiseen sekä muihin syksyisiin väreihi. Sininen on myös yksi ikuisuuslemppari.

Haluan oppia pukeutumaan omalla persoonallisella tavallani, hukkumatta massaan. Sellainen tyyli olisi ihana, josta uhkuu se "minuuteni" ja joka saisi ihmiset sanomaan että "hei tuo on ihan sinun näköinen!" paita, koru, kenkäset tms. Kirpputorille olen jo kasannut kassillisen vaatetta ja lisääkin löytyisi varmasti. Olisi niin vapauttavaa tyhjentää koko kaappi ja aloittaa vaatteiden hamuaminen ihan puhtaalta pöydältä.

Huhheijjaa, on näitä "kriisejä" kyllä joka kelkkaan! 

2 kommenttia:

  1. Voi että kun oot nätti tossa kuvassa! ♥ Oon kans kriiseilly tota samaa juttua kun tuntuu, että mun tyyli voi eri päivinäkin heitellä aika paljon jostain isosta neuleesta bändivaatteisiin ja niitteihin. Mul tulee aina maastonvärisestä sä mieleen ja simmosesta ihanasta kerrospukeutumisesta n__n ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos ❤ Joo tuntuu et tekis mieli välillä vaa vetästä kaikki lempivaatteet niskaan samaan aikaan !
      Voih, kyllä mie ootankin että tulee syksy, että voi taas pukeutua kunnolla! Ja vitsit, haluisin kyllä semmoset metänvihreet reisitaskuhousut.. uh. xD

      Poista