lauantai 8. elokuuta 2015

Voihan motivaatio!

Eilen ja tänään oli ensimmäiset työvuoroni StaffPointin kautta! Hurraahuuto työnteolle! Olen koko kesän ollut tekemättä oikeastaan mitään, joten oli korkea aika astua taas työnteon äärelle. Sain jo haastattelussa käydessäni hirveän määrän motivaatiota ja hyvää fiilistä ja se vain jatkui nyt saadessani vetää niskaani jälleen armaan kokkitakkini. Tuli semmoinen fiilis, että saan varmasti sopivia hommia, sellaisia joista on hyvä aloittaa ja ei tartte turhia jännitellä. Ja näin se kuulkaa oli, aivan nappisuoritus. Sopivasti haastetta ja mukavaa tekemistä.
Olimme muutaman muun staffilaisen kanssa osana suurta tapahtumaa Paviljongilla, johon osallistui enimmillään melkein 900 ihmistä. Vuorot koostuivat banketista (kokosimme liukuhihnan tavoin pääruoka-annoksia), siivoamisesta, pöytävahdin tehtävistä (seisotaan linjaston vieressä ja varmistetaan, että ruoka riittää) ja ruokien sekä astioiden roudaamisesta. Vaikka vuorot olivat alle seitsentuntisia, hommien raskauden takia päivät tuntuivat kyllä samanpituisilta. Raskainta oli ehkä tänään suoritettu pöytävahtiurakka, johon osallistui yli 700 ihmistä lounaan muodossa. Jokainen pöytävahti piti huolta omasta pöydästään, jonka molemmin puolin oli kaksi linjastoa. Kippoja ja kuppeja piti täydentää pääruokien ohella ja kyllä siinä hiki tuli niitä kantaessa!

Olen kainostelematta todella tyytyväinen itseeni ja iloinen tästä yllättäen ilmestyneestä positiivisesta ja innostuneesta asenteesta. Mistä tää oikein tuli?? Noh, hälläväliä! Näillä eväillä on hyvä jatkaa! Jesjesjes!


Onko teillä toiveita postauksien suhteen? Ideoita kaivataan ... ^^

2 kommenttia:

  1. Jee ihanaa että sait töitä :) Voisitko tehdä jonkun vaatekaapin sisältö / lempivaatteet tmstms?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hihi ! :D Ja kiitti ehdotuksesta, voisin tuommoisen toteuttaa! :)

      Poista