maanantai 10. elokuuta 2015

Elektroniikkahulluutta


Oho taulu vinossa *juoksee suoristamaan*
Jaa niin miksi pelkät kehykset? No nuo ovat tuolla oven takana jo jonkin aikaa seisoskelleet ja ajattelin tylsyyttäni ripustaa ne seinälle, vaikka ilman sisältöä. Jonkinlaiset julisteet niihin olisi tarkoitus hankkia, mutta minkälaiset niin siitä ei ole vielä mitään tietoa. Maailmankarttaa? Ehkäpä, ehkäpä. Vaihtelin tylsyyden rievuttamana pikkuisen järjestystä - mitä täällä asunnossa nyt kykeneekään - ja nyt mieli voi taas levätä hetkisen. Pulputtava Indoor Garden siirtyi isän korjaaman lipaston päälle eteisen penkin viereen ja näin sain vihdoinkin ruokapöydän tyhjäksi. Mummun tekemä pitsiliina pääsi pöytää koristamaan. Eteisessä ollut pikkulipasto (anteeksi pikselimössö) sai vapautuksen avaintaulusta, joka siirtyi roikkumaan peilin viereen seinälle. Olisin ripustanut sen lipaston yläpuolelle, mutta vastassa olisi ollut katala betoniseinä. Lipastolle pistin myös kukkasen. 
Toinen kehys pääsi makkarin seinälle ja ikkunalaudatkin saivat uudet koristukset. Vielä kun jaksais kaivaa sen imurin tuolta kaapista...

Mutta otsikko, elektroniikkaa? Kyllä vuan! Tänään tilattiin minulle uusi tietsikka, huh, kyllä tuo Acerin läppäri alkoikin jo lahoilemaan yli neljän vuoden palveluksen jälkeen. Kunnon pelikonetta olisi siis tulossa, näyttö on jo valmiina ja tänään tilattiin molemmille myös uudet Razerin mekaaniset näppäimistöt (tämä Jamin Deathstalker mennöö sitten myyntiin). Kävimme myös keskustassa tänään ostamassa minulle uuden hiiren - pelihiiren nimenomaan. Päädyin hetken pyörittelyn jälkeen tämmöiseen Logitechin G402 Hyperion Fury nimiseen pöytälemmikkiin. Kotona testauksen jälkeen ei voinut muuta kuin hymyillä. Jos tämä hiiri on jo näin mainio, en malta oottaa että kaikki vempeleet on kasassa uudella tietokonepöydällä (joka tilattiin myös tänään, Ikeasta) ja pääsen pelejä rallittamaan!

Huomenna lähden äidin seuraksi yhdeksi yöksi Saarijärvelle ja perjantaina Hannele kurvaa viikonlopuksi luoksemme ♥ Kiva viikko siis tulossa :) Mukavaa viikkoa myös teille kaikille! 2 kommenttia:

  1. Whoaaa, mäkin haluun tommosen supernopean ja hyvän pelihiiren ;____;; Vois alkaa säästämään rahaa ni jos sitten parin vuoden päästä pystyis ostaa kunnon pelikoneenki tän läppärin kaveriks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Tykkään kyllä tosta Jamin Razerin Naga:stakin hirveesti, mut on se parikymppiä kalliimpikin kuin tuo Fury :D Voi vitsi, sit kyl pelaillaan hei hei 24/7 !

      Poista