lauantai 26. syyskuuta 2015

Launtaita kaikille !


Voi vitsi, miten hyvältä tuntuikaan herätä aamulla seitsemältä ja ajatella, että saa rauhassa loikoilla niin pitkään kun huvittaa. Tuntui oudolta herätä silloin, kun ulkona oli jo valoisaa. Heräsin karmeaan nälkään ja lievään kurkkukipuun. Kroppa tuntui ilmaisevan närkästystään myöhästyneestä aamiaisaikataulusta - viikolla kun olin tottunut syömään aamupalaa jo viiden aikaan. Popsittuani leivän ja kulhollisen puuroa kapusin takaisin sänkyyn ja vetelin unta vielä roimat pari tuntia, välillä heräillen. Kylläpäs väsytti.

Kävimme äidin kanssa tänään vähän ostoksilla. Olin jo kauan hamunnut pienempää - ja varsinkin kolmijalkaista sohvapöytää ikean lack- pöydän tilalle ja ah - JYSKissä olikin alennukset käynnissä - halleluja! Ylimmässä kuvassa oleva pikkuruinen pöytä lähti mukaan kuin leppäkeihäs, kahdellakympillä. Ostin samaisesta liikkeestä myös uuden työtuolin, siitä laittelen kuvaa hieman myöhemmin. Ihana ihana äiti osti minulle myös uuden sänkypeiton ja pyöreille jakkaroille pehmusteet.
Kävimme myös ostamassa Kodin1:stä eteiseen lampun (ihana kuparinvärinen rautakehikko, uh) - jota en kyllä vielä saanut valitettavasti paikoilleen. Puuttuu lamppu ja asentaja - eli iskä. Noh, ehkä tulevalla viikolla saan eteiseen pikkuisen valoisammat tunnelmat! Nostin seinälle myös kellon ja sohvan yläpuolelle julisteen. JYSKistä olisi tarkoitus ostaa hunajakennon muotoiset lokerot, jotka asennan tietokonepöytäni yläpuolelle. Ihana kun on tilaa ja tyhjiä seiniä mitä täytellä !  Jotenkin terapeuttista touhua tämä sisustus.

Huomiselle ei ole mitään ohjelmaa, ehkä ihan hyvä vaan. Ajattelin piirtää, saa nähdä miten käy.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti