keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Valoa tunnelin päässä


Asiat alkavat pikkuhiljaa olla taas mallillaan. Mieliala on kohentunut huomattavasti ja unikin löytää paremmin luokseni taas iltaisin. Töiden kautta olen saanut päätä selvitettyä ja harhautettua ajatuksiani pois olennaisesta varjosta, joka välillä putkahtaa taas jostain, ihan odotetusti. Erosimme Jamin kanssa noin viikko sitten. Asioiden prosessointi on edelleen pahasti kesken, ja tulee olemaan vielä pitkän aikaa. Mutta juuri tällä hetkellä, mulla on yllättävän hyvä olo verrattuna siihen, miten lyhyen aikaa tässä ollaan uuden tilanteen edessä seisoskeltu ja ihmetelty.
Siitä olen erittäin onnellinen, että ollaan pystytty puhumaan asioista, eikä tässä olla mitenkään vihamielisesti lähdetty liikkeelle. Ystävinä tullaan pysymään, mutta siihenkin menee oma aikansa, että voimme taas oleskella ja nauraa normaalisti yhdessä.Kaikki aikanaan.

Eilen varmistui (tuurilla saatu) uusi asunto ja muutan sinne kuun vaihteessa Roomeon kanssa asustelemaan. Uudesta kämpästä tulen aivan varmasti tekemään esittelypostausta ja vaikka mitä, jahka saan itse siirtymävaiheen alta pois. Toisaalta helpottavaa päästä omaan rauhaan hengähtämään, kun nykyään tämä yhdessä asuminen on saman katon alla vähän hankalampaa. Pian saan alkaa muuttolaatikoita pakkaamaan ja miettimään mitkä tavaroista mahtuvat uuteen asuntoon ja mitä pitää myydä eteenpäin. Sisustusjutuista puhumattakaan! Ihan kivaa aivojumppaa tähän tilanteeseen.


Vietin viime viikon mummulassa otettuani sairaslomaa yhtäkkiä eteen tipahtaneen tilanteen takia. Mummun kanssa kävimme joka päivä kävelemässä ja kiertelemässä kaupunkia. Teimme löytöjä kirpputorilta ja nautimme lämpimistä syyspäivistä. Oli ihanaa parantaa maailmaa ja välillä saada muuta ajateltavaa. Perjantaina isän kanssa siirryimme Riihikartanoon, kotiin. Siellä pääsin pitkästä aikaa saunomaan ja myös kalastamaan. Oli ihana viikko rauhoittumisen merkeissä.

Tästä ei auta kuin tarpoa etiäppäin! En tule avaamaan Jamin ja minun suhteen päättymistä tämän enempää. En koe oloani ollenkaan mukavaksi jakaakseni henkilökohtaisia asioita näin avoimesti netissä. Jotkut asiat on vaan parempi jättää jakamatta. Minä olen kuitenkin kunnossa ja tästä alkaa uusi tie eteenpäin. Katsotaan mitä se tuo tullessaan!4 kommenttia: