lauantai 1. helmikuuta 2014

Release Me - Gabe Dixon / Muuttoa #1


Täällä taas, tällä kertaa Saarijärven puolelta! 

Tänään käytiin siis itse asian ytimeen ja käppäiltiin Jamin kanssa bussin kautta - koska tavaroita oli mukana raahattavana nyssykkää jos toista - kämpälle ja siinä samalla kun seisahduttiin ovelle, kaarsi porukoiden täpöten täynnä ollut octavia kadun varteen. Pällisteltiin siinä auton ikkunoista sen täyttä takaosaa ja mietittiin, kuinka hemmetisti sitä tavaraa oikeasti olikaan.
Pitemmittä puheitta alettiin purkamaan autoa laatikko ja pussukka kerrallaan ja raahaamaan niitä talon toiseen kerrokseen. Äiti ihastui ikihyviksi tuohon kämppään, varsinkin leveisiin ikkunalutoihin, joista pidän kyllä paljon itsekin. Nyt saan laitettua paljon kasveja ja purnukoita ikkunoille! c: Valitettavasti unohdin vaihtaa kameraan objektiivin ja ylipäätään ottaa niitä kuvia, kun touhuiltavaa oli niin paljon. Mutta älkääs huoliko, kyllä minä tuolta vielä kuvia napsaisen! Jamin äiti ja hänen kaksi nuorempaa veljeään käväisivät myös paikanpäällä auttelemassa, kiitokset siitä! ^^
 Nyt siellä siis tänään maalailtiin tummanruskeat lattialistat vaaleiksi (toinen kerros pitää vielä töpötellä päälle), iskä alotti makkarin seinien 'valkaisun', vessaa siivoiltiin (suihkuverhoa asenneltiin ja toinen peilikaapin ovi irrotettiin, koska sarana oli haljennut), keittiöön järjesteltiin astioita ja sieltäkin maalailtiin pikkuisen seiniä valkoisimmiksi. Voin ottaa vertailukuvan tuosta seinänväristä... se ei oo oikeesti valkosta nähnytkään :'D lisäksi peiteltiin maalin alle muutamia reikiä ja tasoitettiin jo tosi laadukkaasti paikattuja monttuja. Yllä on kuva makkarin ikkunasta, joka on todella puhdas.. äiti lupautu tulla pesemään akkunoita keväämmällä, kun pakkaset ei enää pure ulkona c:

Mulla oli tänään vähän huonot housut tuohon remppahommaan ja näin ollen vain toista kertaa päällä olevat denim- farkut sai osumaa tuosta maalista. Onneks se on vesiliukosta ja lähtee - ainakin toivottavasti - pesussa pois. 
En muuten käsitä, miten ihmiset voi kävellä pelkät farkut jalassa tuolla ulkona! Tänään ekaa kertaa kävelin tänä vuonna muutama kymmenen metriä nuo farkut jalassa ja olin niin jäässä, etten ikänä oo ollu ! Tuli pikkasen ikävä noita mun talvijuoksuhousuja. Mä niin toivon, että ihmiset pitää todellakin siellä alla sukkahousuja tai jotain leggingsejä, hyrryr huihai ._. Sama pätee pipojen kanssa. Miten kykenee -15 pakkasella kävelemmää ilman pipoa? aivot jäässä, ompas kivaa. 

Jami lähti sitten neljältä töihin ja sitä ennen käytiin American Dinerissa syömässä purilaiset. Oli muuten pikkasen parempia kun hesessä :D Tosin kalliimpia, mutta silti, oi nam. Eipä ole ollut nälkä sen jälkeen :)
Oli vähän ikävää tulla yksin tänne kotiin, kun on tottunu että toinen on koko ajan tuossa vieressä, mutta onneks huomenna nään Jamulin taas, kun hurrautetaan uudelleen sinne Jykylään ja maalailemaan kämppää. Käyn hakemassa häneltä sitten avaimet ja käppäilen asunnolle, kun Jami pääsee töistä vasta ysin aikoihin, ja sillon on turha enää yrittääkään olla tuolla tapparin asunnolla (keksin just lempinimen sille, lol), kun eihän siellä nää mittään kun ei oo sähköjä kytketty vielä päälle (maanantaina sitten, jes) :'D Hyvissä ajoin koitetaan aamulla lähteä, että ehditään maalailla paljon c:

Nyt alkaa olla tietokonekiintiö täynnä tältä illalta. Palaillaan huomenna taas asiaan c: !
heipsun heei ♥

edit/ lisäilin vähän uutta efektiä ja banneria blogiin c: palattiin hetkeksi ruokien pariin! :D

2 kommenttia:

 1. Oli kiva kun Jamikin kirjoitti tuossa viimepostingissa! Ja ihana tuo kynttiläjuttu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Hän välillä tulloo höpöttelemään teille tänne mukavia c:
   tiiän ♥ c':

   Poista